Uutiset

Takaisin

Epilepsialiiton viestintäpäällikkö valittu

Uutiskuva

Epilepsialiiton viestintäpäällikkö valittu

14.03.2019

Epilepsialiiton hallitus on valinnut teologian maisteri, tiedottaja Marinella Ruutun liiton viestintäpäälliköksi 1.4.2019 lähtien nykyisen tiedotuspäällikön jäädessä eläkkeelle.

Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluu liiton monikanavaisen viestinnän koordinointi, kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Hän toimii myös Epilepsialehden toimitussihteerinä, tuottaa sisältöjä liiton eri viestintäkanaviin ja tukee henkilöstöä ja jäsenyhteisöjä digitaalisessa viestinnässä.

Marinellalla on vahvaa viestinnän osaamista, eri viestintäkanavien ja sovellusten hallintaa sekä järjestötyön tuntemusta.  Hän siirtyy Epilepsialiittoon Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tiedotuksesta.  Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Opintokeskus Siviksessä viestintäasiantuntijana ja koordinaattorina sekä Lappeenrannan seurakuntayhtymän viestintäpäällikkönä.

Lämpimästi tervetuloa epilepsiayhteisöön!

Sivu on päivitetty 14.03.2019


Epilepsialehdet 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2019 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Epilepsialehti 2/2020

Aiheina mm.

Lasten epilepsiat ja kuumekouritukset

Epilepsiaa sairastavan nuoren sujuva siirtymävaihe

Erityisen rakas omaishoitajuus

 

Epilepsialehti 1/2020

Aiheina mm.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10.2.

Häiriöt lääkkeiden saatavuudessa

Yökylän ihme

Miten vertaismentori voi auttaa

Henkilökuvassa yhdistysaktiivi Marita Somero-Sajo

Sivu on päivitetty 06.04.2020