Uutiset

Takaisin

Kysy sopeutumisvalmennuksesta

Uutiskuva

Kysy sopeutumisvalmennuksesta

20.01.2019

Live-chat 30.1.2019 klo 18-19

Mitä sopeutumisvalmennus käytännössä on?  Millaisia kursseja järjestetään? Kuka näille kursseille pääsee? Asiantuntijat keskustelevat ja vastaavat näihin ja muihin kysymyksiisi live chatissa, jonka Epilepsialiitto järjestää.

Sopeutumisvalmennuskurssilta epilepsiaa sairastava lapsi, nuori, aikuinen, sisarus, vanhemmat ja läheiset saavat tarvitsemaansa tietoa, ohjausta, vertaistukea ja näköaloja tulevaisuuteen.

Mukana keskustelemassa ovat perheterapeutti, psykologi Miikka Niskanen, vertaisohjaaja Elli-Noora Mansikka-aho ja Epilepsialiiton kuntoutuspäällikkö Marja Nylén.

Voit seurata keskustelua suorassa Youtube-lähetyksessä Epilepsialiiton verkkosivuilla osoitteessa www.epilepsia.fi/chat. Lähetyksen aikana on auki kaikille avoin chat-keskustelu, johon voi osallistua anonyymisti sekä lähettää kysymyksiä asiantuntijoille.

Voit lähettää kysymyksiä asiantuntijoille myös etukäteen 29.1. mennessä järjestöassistentti Heli Lehtimäelle: heli.lehtimaki@epilepsia.fi, p. 050 401 5569.

Keskustelun kooste julkaistaan menneitä live-lähetyksiä -sivulla.

Sivu on päivitetty 22.01.2019


Epilepsialehdet 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2020 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Voit myös antaa meille palautetta lehdestä palautelomakkeella, johon pääset tästä linkistä. Kaikki saamamme palaute on meille arvokasta, sillä teemme lehteä lukijoita varten. Kehitämme lehteä palautteen pohjalta.

 

Epilepsialehti 2/2020

Aiheina mm.

Lasten epilepsiat ja kuumekouritukset

Epilepsiaa sairastavan nuoren sujuva siirtymävaihe

Erityisen rakas omaishoitajuus

 

Epilepsialehti 1/2020

Aiheina mm.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10.2.

Häiriöt lääkkeiden saatavuudessa

Yökylän ihme

Miten vertaismentori voi auttaa

Henkilökuvassa yhdistysaktiivi Marita Somero-Sajo

Sivu on päivitetty 29.05.2020