Tapani Reinikka

Keski-Suomen Epilepsiayhdistys ry esittää jatkokaudelle yhdistyksemme puheenjohtaja Tapani Reinikkaa Epilepsialiiton liittohallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi. Hän on toiminut liiton hallituksessa varajäsenenä vuodesta 2018 lähtien ja on kiinnostunut tehtävästä sekä osallistunut aktiivisesti kokouksiin. Tapani on perehtynyt ammattinsa puolesta talousasioihin hyvin. Epilepsiaa sairastavien arjen asiat ovat hänestä tärkeitä tuoda esille liittotasolla eteenpäin vietäviksi.

Tapani Reinikka: ”Olen 51-vuotias hallintotieteen kandidaatti ja isännöitsijä Jyväskylästä. Olen perheetön ja sairastan lääkityksellä kohtauksettomana pysyvää epilepsiaa. Olen ollut epilepsiayhteisön toiminnassa mukana n. 20 vuotta toimien Joensuun Seudun ja Keski-­Suomen Epilepsiayhdistyksissä hallituksen jäsenenä sekä Keski-Suomessa varapuheenjohtajana vuoden 2007 alusta ja puheenjohtajana vuoden 2014 alusta lukien.

Olen edustanut molempia yhdistyksiä vuosien varrella säännöllisesti liittokokouksissa, järjestöpäivillä, vapaaehtoistoiminnan suunnittelupäivillä sekä monissa muissa epilepsiayhteisön tapahtumissa.

Yhdistystoiminta on ollut koko aikuisikäni lähellä sydäntäni ja olenkin toiminut vuosien saatossa monissa muissakin yhdistyksissä hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Lisäksi olen ollut mukana asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnossa muutoinkin kuin työhöni suoranaisesti liittyen.

Harrastan yhdistystoiminnan lisäksi lukemista, mökkeilyyn liittyvää askarointia sekä ulkoilua. Olen käytettävissä liittohallitukseen sekä varsinaiseksi että varajäseneksi.”

KYS-alueen epilepsiayhdistykset kuten Joensuun seudun epilepsiayhdistys ry, Kuopion seudun epilepsiayhdistys ry, Mikkelin seudun epilepsiayhdistys ry ja Varkauden seudun epilepsiayhdistys ry kannattavat Tapani Reinikan uudelleen valintaa.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?