Uutiskirjeen tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Epilepsialiitto ry
Malmin kauppatie 26
00700 HELSINKI
p. 09 350 8230
epilepsialiitto@epilepsia.fi 

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Järjestöassistentti
Heli Lehtimäki
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki
p. 09 3508 2358
p. 050 401 5569
heli.lehtimaki@epilepsia.fi 

Rekisterin nimi
Uutiskirjeen rekisteri 

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja tarkoitus?
Epilepsialiitto julkaisee kahta uutiskirjettä. Uutiskirjeet lähetetään kaikille niille, jotka ovat tilanneet Epilepsialiiton yleisen uutiskirjeen ja/tai uutiskirjeen ammattilaisille. Uutiskirjeet ovat tarkoitettu Epilepsialiiton toiminnasta kiinnostuneille. 

Mitä tietoja kerätään? 

  • tilaajan sähköpostiosoite 
  • Mailjetin kautta kerätään tietoa uutiskirjeiden avauksista ja klikkauksista. 

Mistä saamme tietoja?
Tiedot kerätään sähköisellä tilauslomakkeella, joka on Epilepsialiiton verkkosivuilla, tai Epilepsialiittoon lähetetyllä paperilomakkeella, sähköpostiviestillä tai puhelimitse tapahtuvan yhteydenoton kautta.  

Liittyessä epilepsiayhdistyksen jäseneksi on henkilöllä mahdollisuus tilata itselleen uutiskirje. Tällöin jäsenen sähköpostiosoite päivittyy sekä jäsenrekisteriin että Mailjet-uutiskirjepalveluun.  

Kenelle luovutamme ja siirrämme tietoja sekä siirrämmekö tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?
Uutiskirjeen pohjana käytämme eurooppalaista Mailjet-palvelua. Mailjetin sähköpostipalvelimet toimivat EU:n alueella Frankfurtissa, Saksassa. Mailjet ottaa kattavasti huomioon EU:n GDPR-tietosuojasäännösten vaatimukset ja sen  tietosuojalla on ISO 27001 -sertifiointi. Mailjetin omalla sivustolla kerrotaan lisää tietosuojasta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei myöskään luovuteta suoramarkkinointia ja mielipide- tai markkinatutkimusta varten. 

Mitkä ovat sinun oikeutesi rekisteröitynä?
Rekisteröitynä sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat rekisteriin tallennetut tiedot (sähköpostiosoite). Halutessasi sähköpostiosoite poistetaan uutiskirjeen tilaajarekisteristä.  

Kehen voit olla yhteydessä?
Kaikki tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti kohdassa kaksi (2) nimetylle yhteyshenkilölle. 

Tietosuojaselosteen muutokset
Mikäli muutamme tätä selostetta, laitamme muutokset näkyville selosteeseen päivättynä. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, voimme informoida näistä myös muulla tavoin, kuten sähköpostitse tai laittamalla www.epilepsia.fi -sivuillemme asiasta ilmoituksen. Suosittelemme, että käytte sivuillamme ja huomioitte mahdolliset muutoksemme selosteessa. 

Tietosuojaseloste luotu 17.8.2018
Tietosuojaseloste päivitetty 13.2.2021
Tietosuojaseloste päivitetty 27.9.2022 

Ota yhteyttä

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?