Epilepsiateko-huomionosoitus

Epilepsialiiton hallitus voi myöntää Epilepsiateko-huomionosoituksen toimijalle tai taholle, joka on edistänyt ansiokkaasti epilepsiavapaaehtoistyötä tai luonut uusia toimintatapoja.

Huomionosoituksen tavoitteena on tuoda esiin vapaaehtoistoiminnan merkitystä epilepsiaa sairastaville ihmisille. Samalla nostamme esiin uudenlaisia toimintatapoja vapaaehtoistyössä. Ehdotuksia huomionosoituksen saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Huomionosoituksia on myönnetty vuodesta 2014 lähtien.

Ehdota Epilepsiateko 2022 -huomionosoituksen saajaa

Tiedätkö tapahtuman tai jutun, joka olisi huomionarvoinen? Tunnetko henkilön, joka on edistänyt ansiokkaasti epilepsiavapaaehtoistyötä? Epilepsiateko-huomionosoitus voidaan myöntää henkilölle tai taholle, joka on edistänyt ansiokkaasti epilepsiavapaaehtoistyötä tai luonut uusia toimintatapoja.

Ehdotuksia huomionosoituksen saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Toimita ehdotus perusteluineen Epilepsialiittoon 28.2.2023 mennessä osoitteeseen: epilepsialiitto@epilepsia.fi

Epilepsialiiton hallitus päättää huomionosoituksen saavasta henkilöstä/tahosta 10.3.2023. Huomionosoitus julkistetaan liittokokouksessa 15.4.2023.

Palkittu henkilö/taho ei saa konkreettista palkintoa, mutta tekijä/teko nostetaan esiin liiton medioissa ja siitä tiedotetaan liittokokoustiedotuksen yhteydessä myös muille medioille.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?