Jäsenedut

Epilepsiayhdistyksen jäsenenä saat

 • Epilepsialehden viisi kertaa vuodessa
   
 • Epilepsiatunnuksista alennuksia
  tilaukset: kauppa.epilepsia.fi
   
 • Eckerö Line, risteily- ja reittimatka-alennuksia verkkokaupasta
  Eckerö Line myöntää Epilepsialiiton jäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (22.6.-9.8.2020 alennus on -10%). Alennukset saat vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ20 varausvaiheessa.
  Varaukset: www.eckeroline.fi/jasenedut 

  Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Etuhinnat koskevat Epilepsialiiton jäseniä työ- ja vapaa-ajanmatkalla sekä muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

 • Holiday Club, majoitusetuja
  Holiday Club tarjoaa Epilepsialiiton jäsenistölle majoitusetuja Suomen Holiday Club -kylpylähotelleihin ja -loma-asuntoihin sekä Villas-huoneistoihin. Jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja.  
  Varaukset: majoitusvaraukset tulee tehdä ja maksaa Holiday Clubin verkkokaupan kautta, holidayclub.fi Varauksen yhteydessä tulee käyttää koodia: EPI15. Alennuksen saa tällä koodilla. 
   
 • Paikallisen epilepsiayhdistyksen erikseen sopimia paikallisia alennuksia ja etuja
   

Jäsenmaksu

Epilepsiayhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat yhdistyksen koosta riippuen 10–25 €/vuosi. Jäsenmaksutuotot muodostavat suurimman osan paikallisyhdistysten toiminnan tuloista. Liittymällä jäseneksi kannatat paikallisen yhdistyksesi toimintaa. Lisätietoja yhdistysten toiminnasta ja jäsenmaksun suuruudesta saat yhdistysten sivuilta.

Lähetämme sinulle erillisen jäsenmaksulaskun. Käytäthän maksaessasi laskun viitenumeroa.
Tervetuloa liittymään epilepsiayhdistyksen jäseneksi!

Lataa kätevä mobiilijäsenkortti!
Jäsenenä voit ladata älypuhelimeesi maksuttoman mobiilijäsenkortin. Korttisi sisältää henkilökohtaiset jäsentietosi, kertoo valtakunnalliset jäsenedut sekä ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot.
• Lataa mobiilijäsenkortti sovelluskaupasta nimellä Epilepsialiitto
• Tunnistaudu sovellukseen asiakas-/jäsennumerosi ja sukunimesi avulla

Haluatko kysyä jäsenyydestä?
Ota yhteyttä 09 350 8230 tai epilepsialiitto@epilepsia.fi