Takaisin

Kesän Epilepsialehtemme on julkaistu

Uutiskuva

Kesän Epilepsialehtemme on julkaistu

10.06.2019

Nappaa uusin Epilepsialehtemme kesälukemiseksi vaikka laiturin nokkaan.

Tuoreen lehtemme asiantuntija-artikkelit käsittelevät ei-epileptisiä, toiminnallisia kohtauksia sekä elämän haurautta. Neurologi Salla Lamusuo kuvaa, mitä ei-epileptiset toiminnalliset kohtaukset ovat sekä miten niitä diagnosoidaan ja hoidetaan. Sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, tutkija ja opettajan Kaisa Kuurne pureutuu haurauden käsitteeseen ja siihen, miten hauraus sopii yhteen suomalaisen pärjäämisen kulttuurin kanssa.

Henkilökuvassamme tutustumme Helinä Kujansuun ja hänen tyttärensä tarinaan. Jaamme tietoa myös mentorikoulutuksistamme, ammattilaisten avuksi kehitetystä, epilepsiaa sairastavan sosiaalista tilannetta kartoittavasta työkalusta sekä syksyn kursseistamme.  

Lehdessä pääsee itseoikeutetusti ääneen myös Epilepsialiiton ensimmäinen puheenjohtaja Lyyli Aalto. Miten Lyyli innostui epilepsiatyöstä ja miten hän loi pohjan toiminnalle, joka sykkii yhä? Vinkkaamme myös nuorille, kuinka somessa voi viestitellä ja toimia turvallisesti.

Epilepsialehti välittää tietoa epilepsiasta sekä antaa vinkkejä ja tukea epilepsiaa sairastavan henkilön ja hänen läheisensä arkeen. Lehti tavoittaa myös epilepsiaa sairastavien parissa työskenteleviä ammattilaisia.  

Toimitamme lehden postitse jäsenillemme ja julkaisemme sen myös kaikille avoimena digilehtenä verkossa. Syksynumeromme ilmestyy maanantaina 9.9.

Tutustu digilehteemme

 

Sivu on päivitetty 10.06.2019


Uutiskuva

Epilepsialehdet 2019

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2019 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Vuoden 2020 ensimmäinen lehtemme julkaistaan 4.2. Sen teemoja ovat kansainvälisyys ja edunvalvonta. 

Lue digilehtemme:

Epilepsialehti 5/2019

Epilepsialehti 4/2019

Epilepsialehti 3/2019

Epilepsialehti 2/2019

Epilepsialehti 1/2019

 

Sivu on päivitetty 18.11.2019