Uutiset

Takaisin

Yhteisö välittää - osallistu kotisohvaltasi!

Uutiskuva

Yhteisö välittää - osallistu kotisohvaltasi!

20.03.2020

Arki muuttuu koronatilanteen vuoksi ja tekemiselle, juttuseuralle ja tuelle on nyt tilausta. Epilepsialiiton tapahtumat on keväältä peruttu, mutta olemme paikalla entiseen malliin ja tarjoamme uusia osallistumisen mahdollisuuksia vanhojen toimintojen rinnalla. Nyt kokoonnutaan verkon välityksellä kahvittelemaan ja liikkumaan! Lisäksi lapsiperheiden arkeen on tarjolla uudenlaista, yksilöllistä tukea.

Monilla paikkakunnilla kokoontuneet Kaverikahvilat on peruttu keväältä. Mutta ei hätää, sillä kahvitella ja jutustella voi nyt verkon välityksellä joka arkipäivä klo 14-15! Virtuaaliset Kaverikahvit ovat kaikille avoimia ja chattiin voi osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä.

Koronavirus voi puhututtaa lapsiperheissä ja muuttaa arjen kulkua ja rutiineja. Lapsiperheille on avattu uusi varhaisen tuen luuripalvelu, jossa on mahdollista saada ammattilaisen apua koronatilanteen vuoksi muuttuneeseen arkeen ja sen haasteisiin.  

Liikettä ja hyvää oloa tuovat etäyhteyksin toteutettavat, Epilepsialiiton liikuntahetket torstaisin. Voit osallistua yksittäiseen liikuntahetkeen tai kaikkiin, liikuntahetket sopivat kaiken tasoisille liikkujille.  

Lue lisää uusista toimintamuodoista: https://www.epilepsia.fi/fi_FI/osallistu-kotisohvalta

Vertaistukea Facebookissa tarjoaa Epilepsialiiton ylläpitämä Epilepsian kanssa-ryhmä.

Epilepsialiiton työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti. Epilepsialiiton neuvontapuhelimeen voit soittaa, kun mieltäsi askarruttavat omaan tai läheisen epilepsiaan liittyvät asiat. Neuvontapuhelin vastaa ti-to numerossa 09 3508 2310.

Pidetään yhteyttä ja huolta toisistamme!

 

Sivu on päivitetty 20.03.2020


Epilepsialehdet 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2019 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Epilepsialehti 2/2020

Aiheina mm.

Lasten epilepsiat ja kuumekouritukset

Epilepsiaa sairastavan nuoren sujuva siirtymävaihe

Erityisen rakas omaishoitajuus

 

Epilepsialehti 1/2020

Aiheina mm.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10.2.

Häiriöt lääkkeiden saatavuudessa

Yökylän ihme

Miten vertaismentori voi auttaa

Henkilökuvassa yhdistysaktiivi Marita Somero-Sajo

Sivu on päivitetty 06.04.2020