Takaisin

Syksyn Epilepsialehtemme on julkaistu

Uutiskuva

Syksyn Epilepsialehtemme on julkaistu

09.09.2019

Syksyn tuhti lukupakettimme on jaettu tänään postitse jäsenillemme sekä julkaistu kaikille avoimena digilehtenä, jonka pääset lukemaan verkkosivujemme kautta tai Lukusali -palvelussa

Epilepsialehti välittää tietoa epilepsiasta sekä antaa vinkkejä ja tukea epilepsiaa sairastavan henkilön ja hänen läheisensä arkeen. Lehti palvelee myös epilepsiaa sairastavien parissa työskenteleviä ammattilaisia.  

Tuoreessa Epilepsialehdessämme kerromme muun muassa epilepsian hoidon historiasta sekä WHO:n tuoreesta raportista, joka velvoittaa jäsenmaita panostamaan epilepsian hoitoon ja potilaiden tasa-arvoon. Mukana ovat myös artikkelit pitkäaikaissairaiden nuorten ja aikuisten vapauden kokemuksista, syksyn päätapahtumastamme Vaikuttajafoorumista, vertaistuesta sekä pian julkaistavasta satukirjastamme "Aapo ja Emma, ystävyyttä ja avaruusoloa.

Nuorten nurkassa annetaan vinkkejä ajokortin hankkimiseen ja henkilökuvissa tapaamme näyttelijä Alina Tomnikovin, taiteilija Julle Salmisen sekä Fight Back -brändiä luotsaavan Pekka Hyysalon. Lehdessä jatkavat myös tutut kolumnistimme Joel Porras sekä Elli-Noora Mansikka-aho.

Tämän vuoden viimeinen lehtemme julkaistaan maanantaina 18.11. Sitä ennen lukuiloa syksyn juttujen parissa!

 

Sivu on päivitetty 09.09.2019


Uutiskuva

Epilepsialehdet 2019

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2019 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Vuoden 2020 ensimmäinen lehtemme julkaistaan 4.2. Sen teemoja ovat kansainvälisyys ja edunvalvonta. 

Lue digilehtemme:

Epilepsialehti 5/2019

Epilepsialehti 4/2019

Epilepsialehti 3/2019

Epilepsialehti 2/2019

Epilepsialehti 1/2019

 

Sivu on päivitetty 18.11.2019