Uutiset

Takaisin

Uunituore Epilepsialehti on luettavissa diginä

Uutiskuva

Uunituore Epilepsialehti on luettavissa diginä

18.11.2019

Jos Epilepsialehti ei kolahda tänään tai lähipäivinä postiluukusta postilakon vuoksi, lue marraskuinen numeromme kätevästi verkossa. Lehdessä esittelemme muun muassa kuntoutumiskurssimme, epilepsian  uudistuneen Käypä hoito -suosituksen sekä ympäri maata levittäytyvät Kaverikahvilamme. 

Epilepsialehti on jäsen- ja järjestölehti, jossa kuuluvat epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä ääni, tutkittu tieto sekä ajankohtaiset uutiset epilepsian hoidosta, kuntoutumisesta ja sosiaaliturvasta. Epilepsialehdessä otamme osaa myös yhteiskunnalliseen keskusteluun ja nostamme rohkeasti esiin edunvalvonnan kysymyksiä sekä kohderyhmämme kokemuksia opiskelusta, työllistymisestä ja työelämästä.

Lisäksi lehtemme välittää epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen tietoa vertaistuen mahdollisuuksista sekä vinkkejä hyvinvointiin ja terveyteen. Ammattilaisille lehti on väylä tutustua epilepsian kanssa elävien arkeen ja saada vinkkejä omaa työtä tukevista työkaluista ja materiaaleista. Kohderyhmämme oma ääni saa palstatilaa erityisesti Vertainen tavattavissa -juttusarjassa.

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron välissä ilmestyvät toivotut kurssiesitteemme. Lehti tavoittaa 7 000 jäsentämme, noin 1 000 kannatusjäsentämme sekä ison joukon sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Digilehteämme lukee vuosittain noin 4 000 lukijaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Sivu on päivitetty 18.11.2019


Epilepsialehdet 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2019 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Epilepsialehti 2/2020

Aiheina mm.

Lasten epilepsiat ja kuumekouritukset

Epilepsiaa sairastavan nuoren sujuva siirtymävaihe

Erityisen rakas omaishoitajuus

 

Epilepsialehti 1/2020

Aiheina mm.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10.2.

Häiriöt lääkkeiden saatavuudessa

Yökylän ihme

Miten vertaismentori voi auttaa

Henkilökuvassa yhdistysaktiivi Marita Somero-Sajo

Sivu on päivitetty 06.04.2020