Uutiset

Takaisin

Vaikuttamiskoulutusta Porissa

Uutiskuva

Vaikuttamiskoulutusta Porissa

13.08.2019

Haluaisitko vaikuttaa pitkäaikaissairaille tai vammaisille tärkeisiin asioihin alueesi päätöksenteossa? Kiinnostaako yleisiin asenteisiin tai mielikuviin vaikuttaminen? Hae mukaan Vaikuta ja vakuuta-koulutukseen!

Koulutus on suunnattu Satakunnan alueen epilepsia-, neuro- ja AVH-yhdistysten jäsenille. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, tärkeintä on aiheeseen liittyvä kiinnostus ja innostus tehdä vaikuttamistyötä koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa käytännön eväitä vaikuttamistyöhön. Osallistujat muodostavat monipuolisen ryhmän eri yhdistysten piiristä. Tehdään yhdessä näkyväksi pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten hyvän arjen edellytyksiä!

Kaksipäiväinen koulutus pidetään lauantaina 12.10 ja 9.11. klo 10-15.30 Scandic hotel Porissa, Itsenäisyydenkatu 41, 28100 Pori.

Koulutuspäivät ja niihin sisältyvä lounas ja kahvit ovat maksuttomia osallistujille ja henkilökohtaisille avustajille. Matkakulut korvataan ennalta sovitusti.

Hakuaikaa jatkettu! Hae mukaan tästä 25.9. mennessä.

Koulutukseen valitaan hakemusten perusteella max 18 osallistujaa. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai sen päätyttyä.  

Lisätietoja: Vuokko Mäkitalo, p. 040 921 0975, vuokko.makitalo@epilepsia.fi

Koulutus on osa Epilepsialiiton Mahdollistaja-hanketta. Hanketoimintaa järjestetään Satakunnassa, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa. Vaikuttamiskoulutus järjestetään yhteistyössä Aivoliiton ja Neuroliiton kanssa.  

Sivu on päivitetty 19.09.2019


Epilepsialehdet 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Marraskuun numeron 5/2020 välissä ilmestyivät myös toivotut kurssiesitteemme.

Voit myös antaa meille palautetta lehdestä palautelomakkeella, johon pääset tästä linkistä. Kaikki saamamme palaute on meille arvokasta, sillä teemme lehteä lukijoita varten. Kehitämme lehteä palautteen pohjalta.

 

Epilepsialehti 2/2020

Aiheina mm.

Lasten epilepsiat ja kuumekouritukset

Epilepsiaa sairastavan nuoren sujuva siirtymävaihe

Erityisen rakas omaishoitajuus

 

Epilepsialehti 1/2020

Aiheina mm.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 10.2.

Häiriöt lääkkeiden saatavuudessa

Yökylän ihme

Miten vertaismentori voi auttaa

Henkilökuvassa yhdistysaktiivi Marita Somero-Sajo

Sivu on päivitetty 29.05.2020