Liittokokous 2019

 

Liittokokous

Epilepsialiitto–Epilepsiförbundet ry:n sääntömääräinen liittokokous on lauantaina 27.4.2019 klo 10.45 Hämeenlinnassa. Valtakirjojen tarkistus alkaen klo 9.30. Kokouspaikka on Hämeenlinnan raatihuone, Raatihuoneenkatu 15.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi Epilepsialiitto–Epilepsiförbundet ry:n sääntömuutos. Ennen varsinaista liittokokousta klo 9.30 on tarjolla aamukahvia, teetä ja suolainen pala. Kokouslounas tarjotaan klo13–14, ja kokous jatkuu tarpeen mukaan lounaan jälkeen.

Liiton jäseneksi hyväksytty jäsenyhdistys, joka on maksanut jäsenmaksunsa vuodelta 2018, on oikeutettu lähettämään kokoukseen edustajansa. Edustajien lukumäärä muodostuu yhdistyksen jäsenmäärän perusteella siten, että yksi edustaja aina alkavaa 100 jäsentä kohti, kuitenkin vähintään kaksi ja enintään 10 edustajaa kustakin jäsenyhdistyksestä.

Miniseminaari. Liittokokouksen jälkeen klo 16–19 on miniseminaari epilepsiajärjestön ja epilepsian hoidon vuosikymmenistä sekä päivällinen.
Miniseminaarin ohjelma
 

Ehdotukset hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi

Julkaisemme tällä sivulla epilepsiayhdistysten ehdotukset liiton puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi sitä mukaa kun esityksiä tulee.

Ehdotukset hallituksen puheenjohtajaksi

Ulla Parviainen, Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistyksen ehdotus

Ehdotukset hallituksen jäseniksi

Salla Lamusuo, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry:n ehdotus

Tuomo Malinen, KYS-alueen epilepsiayhdistysten ehdotus

Liisa Metsähonkala, Helsingin epilepsiayhdistyksen ehdotus

Aino Puronkari, Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistyksen ehdotus

Sivu on päivitetty 17.04.2019