Jäsenedut

Epilepsiayhdistyksen jäsenenä saat

 • Epilepsialehden viisi kertaa vuodessa
   
 • Epilepsiatunnuksista alennuksia
  tilaukset: kauppa.epilepsia.fi
   
 • Synsam, alennusta silmälaseista, aurinkolaseista ja piilolinsseistä sekä Lifestyle -sopimuksesta.
  Synsam tarjoaa Epilepsialiiton jäsenille perheenjäsenineen jäsenedut: Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta -20 %, Silmälasit -30 %, Aurinkolasit -25 %, Piilolasit -25 %. Alennukset myönnetään normaalihinnoista. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä muihin tarjouksiin. Alennukset myönnetään, kunhan asioinnin aluksi kertoo olevansa Epilepsialiiton jäsen /perheenjäsenensä olevan liiton jäsen. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam -liikkeissä. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi.
   
 • Lastentossut.fi alennusta verkkokaupasta.
  15% alennus Lastentossut.fi verkkokaupan tuotteista käyttämällä EPILEPSIA koodia. Kupongin voi käyttää ostoskorissa tai kassa-sivulla.
   
 • Eckerö Line, risteily- ja reittimatka-alennuksia verkkokaupasta
  Epilepsialiiton jäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (28.6.-15.8.2021 alennus on -10%). Alennukset vain verkkokaupasta, www.eckeroline.fi, käyttämällä tuotekoodia JARJ21 varausvaiheessa. Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Etuhinnat koskevat Epilepsialiiton jäseniä työ- ja vapaa-ajanmatkalla sekä muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.
  Edut voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.
   
 • Holiday Club, majoitusetuja
  Epilepsialiiton jäsenistö saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Epilepsialiiton jäsenistö tekee majoitusvaraukset sekä maksaa varaukset Holiday Clubin verkkokaupan kautta, osoitteessa holidayclub.fi Varauksen yhteydessä tulee käyttää koodia: EPI15 Alennuksen saa siis vain yllämainitulla koodilla.
   
 • Paikallisen epilepsiayhdistyksen erikseen sopimia paikallisia alennuksia ja etuja
   

Jäsenmaksu

Epilepsiayhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat yhdistyksen koosta riippuen 10–25 €/vuosi. Jäsenmaksutuotot muodostavat suurimman osan paikallisyhdistysten toiminnan tuloista. Liittymällä jäseneksi kannatat paikallisen yhdistyksesi toimintaa. Lisätietoja yhdistysten toiminnasta ja jäsenmaksun suuruudesta saat yhdistysten sivuilta.

Lähetämme sinulle erillisen jäsenmaksulaskun. Käytäthän maksaessasi laskun viitenumeroa.
Tervetuloa liittymään epilepsiayhdistyksen jäseneksi!

Lataa kätevä mobiilijäsenkortti!
Jäsenenä voit ladata älypuhelimeesi maksuttoman mobiilijäsenkortin. Korttisi sisältää henkilökohtaiset jäsentietosi, kertoo valtakunnalliset jäsenedut sekä ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot.
• Lataa mobiilijäsenkortti sovelluskaupasta nimellä Epilepsialiitto
• Tunnistaudu sovellukseen asiakas-/jäsennumerosi ja sukunimesi avulla

Haluatko kysyä jäsenyydestä?
Ota yhteyttä 09 350 8230 tai epilepsialiitto@epilepsia.fi