Neuvonta

Epilepsialiiton neuvontaluuri tukee arjessa ja ohjaa palveluihin

Epilepsialiiton neuvontaluuriin voit soittaa, kun kaipaat tukea ja haluat jutella epilepsiaan, arjen haasteisiin ja esimerkiksi yhteiskunnan palveluihin liittyvistä asioista.

Neuvontaluuri vastaa 1.12.2020 alkaen ma-to klo 12-17 numerossa 09 3508 2310. Soittaminen maksaa normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun (lankaliittymät).

Perheluuri

Mietitäänkö perheessänne 

  • kuinka tämä uusi normaali asettuu uudenlaiseksi arjeksi 

  • onhan lapsellani hyvä olla koulussa/päiväkodissa 

  • mitä koulun/päiväkodin tulisi tietää lapseni epilepsiasta 

  • mistä nämä tulivuoritunteet oikein tulee 

  • kuinka puhua epilepsiasta lapselle 

Epilepsialiiton Yhtä perhettä -hankkeen perheluuri on palvelu perheille, jotka toivovat henkilökohtaista ammattilaisen apua arjen haasteisiin. Soita Susannalle p.050 444 9947 klo 10-16 tai laita sähköpostia susanna.heugenhauser@epilepsia.fi.

Mietitään ratkaisuja yhdessä.

Ryhmä-chatteja ja verkkotapaamisia eri teemoista

Neuvonnan ryhmächatit ovat kaikille avoimia verkkokeskusteluja, joissa on mukana myös Epilepsialiiton työntekijä. Voit osallistua keskusteluun omalla nimellä tai nimimerkillä. Keskustelu aukeaa chat-sivulle ja on avoinna etukäteen ilmoitetun ajan. Syksyn chateista tulossa tietoa myöhemmin.

Järjestämme myös verkkotapaamisia eri teemoista Teams-yhteydellä. Syksyn ensimmäinen verkkotapaaminen on keskiviikkona 9.9. Syksyn muista verkkotapaamisista ilmoitetaan myöhemmin.

Pärjätään töissä -verkkotapaaminen 9.9. klo 17-19

Mietitkö, kuinka sairauden kanssa selviää työelämässä? Minkälaisia järjestelyjä työpaikoilla voidaan tehdä? Kuinka työyhteisöt suhtautuvat muutoksiin? Kuinka toiset pitävät huolta jaksamisestaan?

Neuroliitto ja Epilepsialiitto järjestävät yhteistyössä verkkotapaamisen, jossa voit kuulla ja jakaa työelämään liittyviä kokemuksia.

Verkkotapaamisen pääpaino on keskustelussa ja kokemusten vaihtamisessa. Mukana ovat myös Neuroliiton työelämäasiantuntija Marju Teinikivi ja Epilepsialiiton sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salminen.

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake viimeistään 7.9.

Halutessasi voit kirjata ilmoittautumislomakkeeseen aiheita, mistä haluaisit lisätietoa tai voit lähettää niitä myöhemmin sähköpostitse.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki verkkotapaamiseen. Tapaamisalustana käytämme Teamsia ja riittää, että sinulla on internetyhteys, kuulokkeet ja mikrofoni.

Sujuvan keskustelun takaamiseksi mukaan otetaan vain 8 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten muistathan myös tarvittaessa perua ilmoittautumisesi hyvissä ajoin.

Lisätiedot

Paula Salminen, sosiaaliturva-asiantuntija, paula.salminen@epilepsia.fi, p. 050 574 2488

Marju Teinikivi, työelämäasiantuntija, marju.teinikivi@neuroliitto.fi, p. 0400 813 784

 

Sivu on päivitetty 30.11.2020