Takaisin

Epilepsialiiton liittokokousvalintoja

Uutiskuva

Epilepsialiiton liittokokousvalintoja

01.04.2017

Epilepsialiiton liittokokous valitsi 1.4.2017 yksimielisesti kansanedustaja Tapani Töllin jatkamaan Epilepsialiiton hallituksen puheenjohtajana. Epilepsiayhdistykset totesivat esityksessään, että Tölli on kuluneina kahtena puheenjohtajakautena hoitanut puheenjohtajan tehtävät mallikkaasti ja saavuttanut lujan luottamuksen yhdistysväen keskuudessa.

Lisäksi Epilepsialiiton hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin varsinaisiksi jäseniksi rehtori Keijo Laitinen Lapualta ja merkonomi Päivi Hölttä Valkealasta. Heidän henkilökohtaisiksi varajäsenikseen valittiin kauppatieteiden lisensiaatti Kaisaliisa Leiwo Turusta sekä apuväline- ja äänikirjavastaava Katja Heinonen Kuopiosta.

Kokouksessa julkistettiin liiton kultaisen ansiomerkin saaneet neljä henkilöä ja viisi hopeisen merkin saanutta henkilöä. Kultaisen ansiomerkin saivat Eija Gaily, Helinä Kujansuu, Irmeli Langford ja Ritva Paetau. Hopeisen merkin saivat Susanne Ilvonen, Marja-Leena Raivio, Katja Seppinen, Eeva Tihinen ja Matti Virrankari.

Kokouksen yhteydessä neurologian erikoislääkäri Kaisa Kotisaari kertoi valtakunnallisesta Virtuaalisairaala-hankkeesta, etenkin sen Aivotalo-osuudessa, jossa Epilepsiatalo on yhtenä kokonaisuutena esillä. Epilepsiaosuus on tuotettu yhdessä Epilepsialiiton asiantuntijoiden kanssa.

Liittokokouksen puheenjohtajana toimi neurologian erikoislääkäri Reina Roivainen.

Sivu on päivitetty 01.04.2017


Uutiskuva

Lue digilehti

 

Epilepsialehti julkaistaan kaikille avoimena digiversiona. Epilepsialehti 3/2018 ilmestyy 11.6.

Lue täältä digilehtemme:

Epilepsialehti 2/2018

Epilepsialehti 1/2018

Epilepsialehti 5/2017

Epilepsialehti 4/2017

Epilepsialehti 3/2017

Epilepsialehti 2/2017

Epilepsialehti 1/2017

Sivu on päivitetty 06.04.2018