Tervetuloa chattailemaan!

 

Epilepsialiitto järjestää ryhmächatteja eri teemoista tällä sivulla. Chattien ajankohdista ja teemoista tiedotetaan etukäteen Epilepsialiiton kanavilla.

Ryhmächatit
ovat kaikille avoimia keskusteluita, joissa voi osallistua keskusteluun omalla nimellä tai nimimerkillä. Halutessaan voi tulla myös vain seuraamaan. Ryhmächat aukeaa tälle chat-sivulle ja on avoinna etukäteen ilmoitetun ajan.

Ryhmächattien keskusteluhistoriat koostetaan tiivistelminä ja julkaistaan tällä sivustolla, jotta halukkaat voivat lukea, minkälaisia vinkkejä ja vastauksia asiantuntijat ovat antaneet erilaisiin kysymyksiin ja mistä on kulloinkin keskusteltu.
 

Tulossa

9.4. 2019 klo 18-19 Nuorten live-chatti.

Askarruttaako omaan asuntoon muuttaminen? Mietityttääkö ammatinvalintaan liittyvät asiat? Onko sinulla kokemuksia koulukiusaamisesta? Koetko jääneesi yksin? Nuorten livechatissa pohditaan elämää epilepsian kanssa nuoren näkökulmasta. Mukana keskustelemassa epilepsiaa sairastavia nuoria. Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan!

Menneitä chatteja

1.3.2019 Harvinaisepilepsiat. Mitä harvinaiset epilepsiat ovat? Millaista on elää harvinaisen sairauden kanssa? Keskustelu taltioitiin harvinaisten päivän tapahtumassa Helsingin lastensairaalasta. Mukana keskustelemassa olivat lastenneurologi Henna Jonsson, kokemusasiantuntija Tiina Haimelin-Serimaa sekä kehittämispäällikkö Paula Sorjonen Epilepsialiiton Harvinaisesti yhdessä - harvinaisen osallistuva -hankkeesta. Tallenne on katsottavana täällä

14.2.2019 klo 18-19 Uskallanko auttaa, osaanko auttaa? Keskustelemassa näyttelijä Alina Tomnikov, tutkija Sakari Kainulainen, neurologian erikoislääkäri Leena Kämppi, kuvataiteilija Mari Sydänmaanlakka, sosiaalipsykologi Ulla Anttila ja Suomen palopäällystöliiton projektipäällikkö Saku Sutelainen.

30.1.2019 klo 18-19 Sopeutumisvalmennus

25.9.2018 klo18-19 Osallisena koulupolulle Live Chat - Epilepsiaa sairastavan lapsen tukeminen varhaiskasvatuksessa ja koulussa

22.5.2018 Miten hoidan epilepsiaani

13.2.2018 Mind yourself - epilepsia ja mielen hyvinvointi