Tervetuloa chattailemaan!

 

Epilepsialiitto järjestää ryhmächatteja eri teemoista tällä sivulla. Chattien ajankohdista ja teemoista tiedoitetaan etukäteen Epilepsialiiton kanavilla.

Ryhmächatit
ovat kaikille avoimia keskusteluita, joissa voi osallistua keskusteluun omalla nimellä tai nimimerkillä. Halutessaan voi tulla myös vain seuraamaan. Ryhmächat aukeaa tälle chat-sivulle ja on avoinna etukäteen ilmoitetun ajan.

Ryhmächattien keskusteluhistoriat koostetaan tiivistelminä ja julkaistaan tällä sivustolla, jotta halukkaat voivat lukea, minkälaisia vinkkejä ja vastauksia asiantuntijat ovat antaneet erilaisiin kysymyksiin ja mistä on kulloinkin keskusteltu.
 

Tulossa

14.2. klo 18-19 Uskallanko auttaa, osaanko auttaa? Keskustelemassa näyttelijä Alina Tomnikov, tutkija Sakari Kainulainen, neurologian erikoislääkäri Leena Kämppi, kuvataiteilija Mari Sydänmaanlakka, sosiaalipsykologi Ulla Anttila ja Suomen palopäällystöliiton projektipäällikkö Saku Sutelainen.

 

Menneitä chatteja

30.1.2019 klo 18-19 Sopeutumisvalmennus

25.9.2018 klo18-19 Osallisena koulupolulle Live Chat - Epilepsiaa sairastavan lapsen tukeminen varhaiskasvatuksessa ja koulussa

22.5.2018 Miten hoidan epilepsiaani

13.2.2018 Mind yourself - epilepsia ja mielen hyvinvointi