Nuorille

Epilepsialiiton nuorisotoiminta kokoaa yhteen epilepsiaa sairastavia nuoria.
Nuorisotoiminnan yhteyshenkilönä toimii Epilepsialiiton yhteisövalmentaja Jani Takkunen, puh. 050 514 4484, e-mail: jani.takkunen(at)epilepsia.fi

 Fin Epilepsy warriors

 • Fin epilepsy warriors instagram tili on on paikka nuorten omille julkaisuille. Lisäksi siellä ilmoitetaan nuorten toiminnasta ja tilaisuuksista sekä julkaistaan kuvia ja matkan varrelta. https://www.instagram.com/finepilepsywarriors/

Osallistumalla nuorten tapaamisiin tai muuhun nuorten toimintaan sinut liitetään osaksi nuorten omaa Fin epilepsy warriors whats app ryhmää, jossa nuoret voivat vaihtaa ajatuksiaan. Whats app ryhmä toimii samalla sisäisenä tiedotuskanavana erilaisen tapahtumien ja toiminnan yhteydessä.
 

Tulevia tapahtumia

 • VNY kokoukseen 5.9. tulee mukaan eri liittojen ja yhdistyksien edustajia. Tarkoituksena on kokoontua palaveriin suunnittelemaan yhteistä nuorten tapahtumaa. Kaikki halukkaat 15-30 vuotiaat voivat tulla mukaan. Jos kiinnostuit. Lisätietoja, Jani Takkunen p. 050 514 4484.
   
 • Nuorten tapaamisia järjestetään syksyllä ainakin Hämeenlinnassa 15.9. ja Turussa 13.10. Myös pääkaupunkiseudulle ja mahdollisuuksien mukaan myös muille paikkakunnille on suunnitteilla tapaamisia. Hämeenlinnassa osallistumme siellä perustetun nuorten klubin avajaisiin. Kaikki 15-30 vuotiaat nuoret ovat tervetulleita. Niin kuin tähänkin asti, tapaamiset ovat pääosin vapaaehtoista hengailua.

  Ilmoittautumiset: Turku, sähköposti: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi
  Hämeenlinna, hanna.lius95@gmail.com ja henna.kainulainen9596@gmail.com
   
 • Vaikuttajafoorumi järjestetään Tampereella 5.-7.10. Siellä on tarkoitus ideoida ja visioida minkälaista nuorten toimintaa ja yhteisöä alamme tulevaisuudessa toteuttamaan. Kaikki 12-30 vuotiaat ovat tervetulleita mukaan.
  Lisätietoja, Jani Takkunen p. 050 514 4484.

Seuraa myös

Tutustu liiton toimintaan tapahtumakalenteri.


Nuoret Liekit

Nuoret Liekit toimikuntaan kuuluvat nuoret suunnittelevat toiminnan ja osallistuvat toteutukseen. Hauska yhdessäolo tukee itsenäistymistä ja vahvistaa itsetuntoa. Tuen ja toiminnan lisäksi saa myös hyödyllistä tietoa epilepsian kanssa elämiseen liittyvistä asioista. Nuoriin LIekkeihin kuuluu seitsemän nuorta. Kokoonpanoa täydennetään vuosittain. Voit olla seuraava uusi Nuori Liekki, jos:

 • olet alle 29 -vuotias nuori,
 • omaat iloista mieltä,
 • haluat vaikuttaa nuorten asemaan ja
 • olet kiinnostunut tapaamaan muita epilepsiaa sairastavia nuoria.


Kuntoutumiskursseja ja tuettuja lomia

Epilepsialiitto järjestää nuorille kuntoutumiskursseja ja nuoret voivat hakea tuetuille lomille.

Yhteistyötä

Valtakunnallista nuorisotyötä tekevänä järjestönä Epilepsialiitto on mukana Vammaisjärjestöjen nuorisoyhteistyöryhmässä, VNY:ssä ja Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:ssä vaikuttamassa valtakunnalliseen nuorisopolitiikkaan.

 

Sivu on päivitetty 06.09.2018