Hakeminen

Epilepsiatutkimussäätiö julistaa haettavaksi vuoden 2019 apurahat tieteelliseen epilepsiatutkimukseen.

HAKEMUSTEN LÄHETTÄMINEN

Epilepsiatutkimussäätiön hallitukselle osoitetut hakemukset lähetetään 28.2.2019 mennessä.

Hakemuslomake liitteineen tulee lähettää sähköisesti sp-osoitteeseen: sari.kuitunen@utu.fi, merkitse aihekenttään teksti hakemus, hakijan etunimi ja sukunimi.

Hakemuslomake liitteineen tulee lähettää MYÖS postitse osoitteella: Asiamies Sari Kuitunen c/o Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry, Vartiokuja 1, 20700 Turku (postileima oltava viimeistään 28.2.2019).

 

HAKULOMAKE JA LIITTEET

Hakulomake on tämän sivun alaosassa. Lomake on täytettävänä word-lomakkeena. Liitä mukaan tutkimussuunnitelma ja tarvittavat liitteet (yksityiskohtainen suunnitelma, cv, julkaisuluettelo, väitöskirjan ohjaajan suositus, eettisen toimikunnan lausunto, mahdolliset muut tarpeelliset liitteet).

ASIAKIRJOJEN SÄHKÖINEN LÄHETYSMUOTO JA NIMEÄMINEN

Hakemuslomake ja liitteet on lähetettävä sähköisesti pdf-muodossa. Sähköistä lomaketta ei tarvitse allekirjoittaa, allekirjoita postitettava versio.

Sähköiset asiakirjat on nimettävä seuraavasti: Hakemus_sukunimi.pdf, ja liitteet esim. Liite1_tutkimussuunnitelma.pdf, Liite2_cv.pdf jne.

APURAHOJEN SAAJIEN JULKISTAMINEN

Apurahat julkistetaan maaliskuussa 2019. Seuraa Epilepsiatutkimussäätiön verkkosivua ja epilepsia.fi  -sivujen uutisointia (Ajankohtaista). Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä myös sähköpostitse. Hakemuksia ei palauteta.

Epilepsiatutkimussäätiö edellyttää apurahan saajalta selvitystä apurahan käytöstä ja tieteellisistä tuloksista. Apurahoja jaetaan pääsääntöisesti väitöskirjatutkimuksiin.

Lisätietoja: Asiamies Sari Kuitunen sp: sari.kuitunen@utu.fi, puh. 040 516 5821.

Sivu on päivitetty 06.02.2019