Koulutukset

Tällä sivulla näet ajankohtaiset koulutus-uutiset. Tarkempia tietoja Epilepsiaseuran omista ja eri yhteistyötahojen kanssa järjestämistä koulutuksista näet Valtakunnalliset koulutukset- ja Alueelliset koulutukset-osioista. Muiden tahojen järjestämät koulutukset löytyvät Muut koulutukset-osiosta.

Tulevia koulutuksia:

SAVE the DATE:

Kuopio Epilepsy symposium 26.-27.3.2020

Tervetuloa yhdeksänteen epilepsia symposiumiin, 26-27.3.2020 Kuopion Musiikkikeskukselle! Kaksipäiväisessä kansainvälisessä tapahtumassa esitellään uusinta tietoa epilepsiaan liittyvistä aiheista, ja tällä kertaa erityisesti vaikeiden ja harvinaisten epilepsioiden näkökulmasta. Lisäksi annetaan lähtölaukaus nuorten epilepsiasta kiinnostuneiden lääkäreiden ja tutkijoiden YES-ILAE-Finland-toiminnalle. 

Tapahtuma on suunnattu alan lääkäreille, tutkijoille, opiskelijoille ja koko moniammatilliselle työryhmälle. Tulemme hakemaan tapahtumaa erikoislääkärikoulutuksen kurssimuotoiseksi koulutukseksi. Tapahtumassa on abstraktikilpailu. 

Verkkosivuiltamme löydät lisää tietoa ohjelmasta ja tapahtumasta: www.uef.fi/kuopioepilepsysymposium 

Tervetuloa Kuopioon! 


Järjestelytoimikunta: Suomen Epilepsiaseura, Lastenneurologinen yhdistys, Epilepsialiitto, UEF Neurologia, KYS Neurokeskus (EpiCARE ERN jäsen) 

 

Sivu on päivitetty 31.10.2019