Osallistu kotisohvalta

 

Tarjoamme uusia osallistumisen mahdollisuuksia verkossa vanhojen toimintojen rinnalla. Toiminnot ovat käynnissä 17.6. asti, jonka jälkeen siirrymme kesätauolle ja palaamme 3.8.

Epilepsialiiton neuvontapuhelimeen voit soittaa, kun mieltäsi askarruttavat omaan tai läheisen epilepsiaan liittyvät asiat. Neuvontapuhelin vastaa ma-pe klo 9-15 numerossa 09 3508 2310. 

Kohtaamisia verkossa -kursseilla voit asiantuntijoiden opastuksella kartuttaa tietojasi epilepsiasta ja hyvinvointia tukevista keinoista. Kurssilla pääset myös juttelemaan muiden kanssa epilepsiaan liittyvistä kokemuksista. Kursseja on tarjolla epilepsiaa sairastaville aikuisille ja heidän läheisilleen sekä lasten vanhemmille.

 

Kaverikahvila verkossa  

Kaverikahvila kokoontuu nyt verkossa kolmena arkipäivänä klo 14-15. Maanantaisin ja perjantaisin keskustelemme chatin kautta ja keskiviikkoisin kaverikahvit hörpitään kasvotusten Teams-sovelluksen avulla. Osallistuminen on helppoa eikä ilmoittautumista etukäteen tarvita.   

Kaverikahvila-chattiin voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Tule juttelemaan tai seuraamaan keskustelua joka maanantai ja perjantai klo 14-15 osoitteessa www.epilepsia.fi/chat

Ohjeet Teams-liittymiseen voit lukea täältä. Jos tarvitset apua Teamsin kanssa, soita p. 09 350 8230. 

 

Tukea lapsiperheille 

Epilepsialiiton varhaisen tuen luuripalvelu on suunnattu perheille, jotka toivovat ammattilaisen apua arjen haasteisiin. Voimme pysähtyä neuvonpitoon vanhempien kanssa ja ottaa lapset mukaan sujuvan arjen suunnitteluun myöhemmin. Seurantatapaamisen yhteydessä päästään juhlistamaan onnistumisia. 

Mietitään ratkaisuja yhdessä, soita Susannalle 050 444 9947 arkisin klo 9.00–15.00 välisenä aikana tai laita sähköpostia susanna.heugenhauser@epilepsia.fi  

 

Nuorten sohvanurkka

Nuorten sohvanurkka sisältää nuorille suunnattuja etätapaamisia verkossa. Voit osallistua omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi Teamsin kautta. Luvassa etäpelailua, levyraateja, mukavaa yhdessäoloa ja vertaistukea. Mukana sohvanurkissa FEW-nuorten yhteisön vertaisnuoria ja Epilepsialiiton työntekijä. Tule mukaan! 

Ohjeet Teams-liittymiseen voit lukea täältä. Jos tarvitset apua Teamsin kanssa, soita p. 09 350 8230. 

 

Vertaistukea etänä sekä Facebookissa 

Epilepsialiiton kouluttamat vertaiset toimivat tukena myös poikkeusaikana. Vertaismentorointi tarjoaa juttuseuraa epilepsiaa sairastaville nuorille ja aikuisille tai heidän läheisilleen etäyhteyksin tai puhelimitse. 

Epilepsialiiton ylläpitämä, suljettu Facebook-ryhmä Epilepsian kanssa tarjoaa epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen mahdollisuuden keskustella ja jakaa kokemuksiaan verkossa.