Epilepsia ja aivovamma/AVH- verkkoryhmä

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkoryhmä (Teams)

Tietoja:

Verkkoryhmässä on neljä tapaamiskertaa keskiviikko-iltaisin 21.8.-11.9. klo 17.30-19.30. 

Kohderyhmä
Ryhmä on suunnattu kaikille, joilla on todettu epilepsia aivovamman tai aivoverenkiertohäiriön seurauksena. Ryhmä sopii sekä hiljattain epilepsiadiagnoosin saaneille että jo pidempään sairauden kanssa eläneille. 

Tavoitteet ja sisältö
Verkkotapaamiset sisältävät asiantuntijoiden alustuksia, keskustelua ja kokemusten vaihtamista sairaudesta ja sen käytännön vaikutuksista omaan tai läheisten elämään. Pohdimme myös omaan jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmän kautta saat vertaistukea, varmuutta ja voimavaroja pärjäämiseen epilepsian kanssa. Muiden kokemusten kautta on mahdollisuus saada myös oivalluksia ja vinkkejä omaan arkeen. Suunnitelemme ryhmää osallistujien tarpeiden pohjalta, joten kannattaa kirjoittaa jo hakulomakkeelle, minkälaiset asiat ovat ajankohtaisia sinulle ja mistä haluaisit kuulla tai keskustella lisää.

Ryhmä on maksuton. Verkkotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä. Kahden tunnin kestoisten verkkotapaamisten aikana pidetään reilu tauko.

Hae mukaan ryhmään
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai pian sen päätyttyä Lisätietoja ryhmästä sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salminen, paula.salminen@epilepsia.fi, p. 050 574 2488.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä