Harvinaisepilepsiaa sairastavien aikuisten ja läheisten vertaistapaaminen (ULD-EPM1)

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Anttolanhovi (etäosallistuminen mahdollista)

Osoite

Anttolanhovi,
Hovintie 224,
52100 Anttola

Tietoja:

Harvinaisepilepsiaa (ULD-EPM1) sairastavien aikuisten ja läheisten vertaistapaaminen Anttolanhovissa 14.-17.9.2021. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä kotoa käsin.
Ennen tapahtumaa pidämme yhteisen aloituksen verkon välityksellä 1.9. klo 17-19.

Tapaaminen on tarkoitettu Unverricht-Lundborgin tautia (ULD-EPM1) sairastaville aikuisille ja heidän läheisilleen. Mukaan voi hakea myös ilman läheistä. Tapahtuman tavoitteena on lisätä monipuolisesti osallistujien tietoa ja arjen voimavaroja. Ohjelma sisältää asiantuntijatietoa, ohjattuja ryhmäkeskusteluja, vertaistukea sekä virkistävää tekemistä luonnon äärellä.

Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, valinnassa otetaan huomioon tuen tarvetta osoittavat sosiaaliset ja terveydelliset tekijät sekä aiempi osallistuminen vastaavaan toimintaan. Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille noin viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

Hae mukaan oheisella sähköisellä hakemuksella.

Voit myös tilata hakemuksen Epilepsialiitosta ja palauttaa sen osoitteella Epilepsialiitto / Kurssit, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.

  • Hakemuksen liitteeksi ei tarvita lääkärin suositusta tai muita lausuntoja
  • Halutessasi voit esittää lääkärin suosituksen kurssilla, jolloin sinulla on oikeus hakea Kelan matkakorvausta ja ansionmenetykseen Kelan kuntoutusrahaa.

Kustannukset

Vertaistapaaminen on osallistujille maksuton. Tapaaminen toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella Veikkauksen tuotoista (STEA).

Tapahtumaan sisältyy ohjelma, majoitus täysihoidolla ja vakuutusturva. 

Jos olet hakeutunut kurssille  lääkärin suosituksella, voit hakea matkakuluihin ja ansionmenetykseen korvausta Kelasta. Matkakorvaushakemus (SV 4).

Hae tapahtumaan 14.7. mennessä.

Lisätiedot: Erityisasiantuntija Paula Sorjonen, puh. 040 9210976, paula.sorjonen@epilepsia.fi

 

 

Ilmoittaudu tästä