Nuorten ja harvinaisnuorten oma viikonloppu

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Iiris-keskus, Helsinki

Osoite

Marjaniementie 74

Tietoja:

Verkkotapaaminen ke 28.9. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso pe-su 7.-9.10. Iiris-keskus, Helsinki

Tapahtuman kohderyhmä
Vertaistapahtuma on tarkoitettu epilepsiaa tai harvinaisepilepsiaa sairastaville 15-29 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Voit osallistua yhden aikuisen läheisen kanssa tai ilman läheistä, jos pärjäät itsenäisesti. 
 
Tavoitteet ja ohjelma
Vertaistapahtuman tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja luottamusta pärjäämiseen harvinaisen sairauden kanssa. Viikonlopun aikana pohditaan omia vahvuuksia, saadaan tietoa ja tukea ja luodaan mukavan tekemisen kautta iloa elämään. Yhteinen ohjelma luo pohjaa vertaistuelle ja kokemusten vaihdolle. Myös läheiset saavat vaihtaa ajatuksia toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Tapahtumaan sisältyy neurologin alustus epilepsioista ja harvinaisepilepsioista.

Ennen viikonlopputapaamista tapaamme verkossa yhteisen tutustumisen merkeissä ja käymme läpi ohjelmaa ja käytäntöjä. Verkkotapaamiseen voit osallistua helposti tietokoneella tai puhelimella.  

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja ohjelma ovat maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Tapahtumapaikka on esteetön. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Ohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton työryhmä. Yöaikaan on tavoitettavissa työntekijä, jolta voi tarvittaessa pyytää apua. 

Hae mukaan
Tutustu kurssien valintakriteereihin ja hae mukaan 7.9. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Paula Sorjonen, paula.sorjonen@epilepsia.fi, p. 040 9210976.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

 
 

 

Ilmoittaudu tästä