Hyvinvoinnin huoltamo-kurssi epilepsiaa sairastaville aikuisille ja läheisille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Liikuntakeskus Pajulahti

Osoite

Pajulahdentie 167

Tietoja:

Verkkotapaaminen ke 14.8. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso Pajulahdessa ke-pe 21.8.-23.8. 

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu epilepsiaa sairastaville, työikäisille aikuisille. Kurssille voit hakea yksin tai läheisen kanssa. 

Kurssin tavoite ja ohjelma
Kurssin tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja luottamusta pärjäämiseen pitkäaikaisen sairauden kanssa. Kurssin painopisteinä ovat vertaistuki ja oman hyvinvoinnin vahvistaminen. Kurssin kautta saat lisää tietoa, taitoa ja motivaatiota itsestä huolehtimiseen. Keskitymme epilepsian omahoitoon eli ravitsemukseen, liikuntaan, lepoon ja uneen sekä mielen hyvinvointiin. Kurssi rakentuu asiantuntijoiden alustuksista ja vertaiskeskusteluista, joiden avulla saat uusia näkökulmia ja kuulet muiden arjen vinkkejä. Kurssiohjelmaan kuuluu myös liikuntaa, rentoutusta ja mukaaa yhdessäoloa.

Ennen Pajulahden kurssijaksoa tapaamme verkossa yhteisen tutustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä.

Majoitus ja kustannukset
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia sekä epilepsiaa sairastavalle että läheiselle. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Huomiothan kurssille hakiessasi oman tuen ja avun tarpeesi kurssin aikana. Kurssin henkilökuntaan ei kuulu avustajia. Jos tarvitset enemmän apua, avustajasi tai läheisesi on tervetullut kurssille mukaan. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 16.6. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä