Hyvinvoinnin huoltamo – verkkoryhmä

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkoryhmä (Teams)

Tietoja:

Verkkoryhmässä neljä tapaamiskertaa keskiviikko-iltaisin 16.11.-7.12. klo 17.30-19.30

Kohderyhmä
Ryhmä on suunnattu epilepsiaa sairastaville aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita oman hyvinvointinsa vahvistamisesta. 
 
Tavoitteet ja sisältö
Verkkotapaamisten tarkoituksena on lisätä tietoa, taitoa ja motivaatiota omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tapaamiskertojen teemoina ovat epilepsia ja ravitsemus, liikunta, lepo ja uni sekä mielen hyvinvointi. Tapaamiset rakentuvat asiantuntijoiden alustuksista sekä ohjatuista vertaiskeskusteluista, joissa vaihdetaan kokemuksia epilepsiasta ja oman, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. 

Ryhmä on maksuton. Verkkotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä. 

Ohjelma:

16.11. Epilepsia ja ravitsemus: Ravitsemus ja sen merkitys epilepsiassa sekä tietoa ketogeenisestä ruokavaliosta. Alustajana laillistettu ravitsemusterapeutti Krista Heikkala 

23.11. Epilepsia ja mielen hyvinvointi: Mielen hyvinvointi ja sen ylläpitäminen sekä tietoa epilepsiasta ja kognitiivisista oireista. Alustajana psykologi Mari Sarjanen. 

30.11. Epilepsia, lepo ja uni: Palautumisen ja unen merkitys sekä tietoa unihäiriöistä ja yöaikaisista epilepsiakohtauksista. Alustajana neurologian erikoislääkäri Salla Lamusuo. 

7.12. Epilepsia ja liikunta: Liikunnan hyödyt hyvinvoinnille ja aivoterveydelle, neurologisen sairauden huomioiminen liikunnassa sekä tietoa soveltavan liikunnan mahdollisuuksista. Alustajana TtT, fysioterapeutti Anders Romberg. Huom, verkkotapaamisen aika muista kerroista poiketen klo 18.00-19.30.  

 

Hae mukaan ryhmään

Hae mukaan 30.10. mennessä. Hakulomakkeelle voit jättää myös ennakkokysymyksiä asiantuntijoillemme. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja ryhmästä palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalolta, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.
 

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä