Kesäseikkailu-kurssi 10-14v. lapsille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Lasten ja nuorten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Lomakoti Onnela, Haukipudas (Oulu)

Osoite

Saarikankaantie 5

Tietoja:

Verkkotapaaminen ma 27.5. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso ti-pe 4.6.-7.6. Lomakoti Onnela

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu 10-14-vuotiaille, epilepsiaa sairastaville lapsille. Kurssille voivat hakea mukaan myös lapsen 10-14-vuotiaat sisarukset.
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Lasten oma kurssi on kesän kohokohta! Turvallinen ryhmä mahdollistaa luontevasti ja yhteisen toiminnan kautta vertaistuen samanikäisten lasten kesken. Lasten oma ohjelma rakentuu lasten toiveiden pohjalta tarjoten onnistumisen ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia. Epilepsiaa käsitellään lapsilähtöisesti toiminnan, keskustelun ja leikin keinoin lasten ikä- ja kehitystaso huomioiden. Kurssi tarjoaa myös epilepsiaa sairastavien lasten sisaruksille mahdollisuuden vertaistukeen. Porukalla vietetään aikaa mukavan, kesäisen tekemisen parissa ja viedään parhaat kurssimuistot kotiin asti. Samalla lapselle tarjoutuu tärkeä kokemus pärjäämisestä ilman vanhempia muutaman päivän ajan.

Ennen kurssijaksoa Lomakoti Onnelassa tapaamme verkossa yhteisen tustustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä.

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkat kurssipaikalle ja kotiin tapahtuvat huoltajien kyydeillä. Matkakakuluista perheet vastaavat itse. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Lapset majoittuvat 2-4hlön huoneissa. Työntekijät majoittuvat samalla käytävällä lasten kanssa, ja yöaikaan on tavoitettavissa työntekijä, jolta voi tarvittaessa pyytää apua.

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 23.4. Täytä hakulomakkeelle ensin epilepsiaa sairastavan lapsen tiedot. Lomakkeen loppuosasta löydät kohdan, johon lisätään kurssille hakevien sisarusten tiedot. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai pian hakuajan päättymisen jälkeen. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja Tanja Vihriälä-Määttä, tanja.vihriala-maatta@epilepsia.fi, p. 0400 954 830.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä