PERUTTU Ketogeenisen ruokavalion vertaistapaaminen

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Tapahtuma

Ajankohta

-

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Pohjois-Pohjanmaan Martat, Oulu

Osoite

Kajaaninkatu 36

Tietoja:

Tervetuloa ketogeenisen ruokavalion teemapäivään Ouluun! Pääset kuulemaan lisää lapsen ketogeenisestä ruokavaliohoidosta, valmistamaan ruokaa ammattilaisten ohjauksessa ja keskustelemaan aiheesta muiden perheiden kanssa.

Epilepsialiitto järjestää lauantaina 14.10.2023 klo 13-17 ketogeenisen ruokavalion teemapäivän Oulussa, Pohjois-Pohjanmaan Marttojen opetuskeittiössä. Tilaisuus on tarkoitettu vanhemmille ja isovanhemmille, joiden perheessä on lapsi, jonka epilepsian hoidossa käytetään ketogeenistä ruokavaliota. Mukaan voi tulla myös silloin, jos ketogeeninen ruokavaliohoito on harkinnassa. 

Iltapäivän ohjelmassa on asiantuntijoiden alustuksia, ruoan valmistusta ja maistelua sekä yhteistä keskustelua ja kokemusten vaihtoa. Asiantuntijoina ovat OYS:n  ravitsemusterapeutti, lastenneurologi ja sairaanhoitaja. Lisäksi paikalla on Epilepsialiiton työntekijöitä. Huomaathan, että tapahtumassa ei ole lastenhoitoa. 

Tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja. Mikäli tulijoita on enemmän kuin paikkoja, valinnassa otetaan huomioon tiedon ja tuen tarve sekä aiempi osallistuminen (ensi kertaa osallistuvat etusijalla). Todennäköisesti kaikki kiinnostuneet mahtuvat mukaan, joten hae rohkeasti mukaan! Osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia ennakkotietoja tai taitoja aiheesta.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan uutta ja jakamaan ajatuksia yhdessä! Tilaisuus on osallistujille maksuton, vain matkakulut jäävät itselle maksettaviksi.

Lisätietoja antavat:
erityisasiantuntija Paula Sorjonen, puh. 040 9210976, paula.sorjonen@epilepsia.fi
yhteisövalmentaja Tanja Vihriälä-Määttä, puh. 0400 954830, tanja.vihriala-maatta@epilepsia.fi
ravitsemusterapeutti Tuula Arkkola, tuula.arkkola@pohde.fi

Ilmoittaudu tästä