Lähelläsi – verkkoryhmä 2 epilepsiaa sairastavien aikuisten vanhemmille ja sisaruksille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkoryhmä (Teams)

Tietoja:

Verkkoryhmässä viisi tapaamiskertaa keskiviikko-iltaisin 4.5.-1.6. klo 17.00-19.00

Kohderyhmä
Ryhmä on tarkoitettu läheisille, joiden perheeseen kuuluu epilepsia sairastava aikuinen. Ryhmä sopii erityisen hyvin epilepsiaa sairastavien aikuisten/ nuorten vanhemmille. Ryhmä tarjoaa vertaistukea myös epilepsiaa sairastavien aikuisten sisaruksille.

  
Tavoitteet ja sisältö
Ryhmän tavoitteena on vahvistaa voimavaroja ja tarjota uusia näkökulmia omaan tilanteeseen. Ammattilaisen ohjaamissa vertaistuellisissa tapaamisissa vaihdetaan luottamuksellisesti kokemuksia epilepsiaa sairastavan rinnalla kulkemisesta ja omasta jaksamisesta. Pohdimme yhdessä epilepsian vaikutuksia omaan ja läheisen elämään, sairauden herättämiä huolia ja pelkoja sekä keinoja niiden kanssa elämiseen. Keskustelemme myös läheisen roolissa tasapainottelusta huolenpidon, mutta toisaalta myös itsenäisen elämän mahdollistamisen välillä. Hakiessasi kurssille voit myös toivoa teemoja, joita haluaisit kurssilla käsiteltävän.  
 
Ryhmä on maksuton. Verkkotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä.
 
Hae mukaan ryhmään
Hae mukaan 24.4. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja ryhmästä palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalolta, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä