Lähelläsi – verkkoryhmä epilepsiaa sairastavien läheisille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkoryhmä (Teams)

Tietoja:

Verkkoryhmässä on viisi tapaamiskertaa keskiviikko-iltaisin 8.3.-5.4. klo 17.00-19.00. Huom, ke 29.3. tapaamiskerta muista kerroista poiketen klo 18.00-20.00. 

Kohderyhmä
Ryhmä on tarkoitettu epilepsiaa sairastavien aikuisten läheisille, esimerkiksi puolisoille, sisaruksille ja ystäville. Jos olet epilepsiaa sairastavan nuoren vanhempi, tutustu Juuret ja siivet-verkkoryhmään.
  
Tavoitteet ja sisältö
Ryhmän tavoitteena on vahvistaa voimavaroja ja tarjota uusia näkökulmia omaan tilanteeseen. Ammattilaisen ohjaamissa vertaistuellisissa tapaamisissa vaihdetaan kokemuksia epilepsiaa sairastavan rinnalla kulkemisesta ja pohditaan epilepsian vaikutuksia omaan arkeen ja hyvinvointiin. Osallistujille ajankohtaisten teemojen pohjalta keskustelemme epilepsian herättämistä ajatuksista ja huolista läheisten näkökulmasta. Muiden kokemusten kautta on mahdollisuus saada myös oivalluksia ja vinkkejä omaan arkeen.  
 
Ryhmä on maksuton. Verkkotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä.
 
Hae mukaan ryhmään
Kaksi peruutuspaikkaa vapaana, hae mukaan pe 24.2. klo 08.00 mennessä! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ennen ryhmän alkua. Lisätietoja ryhmästä palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalolta, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä