Lapsen epilepsia: Tietoa, tukea ja tarinoita-webinaari vanhemmille, Osa 2

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

-

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkotilaisuus

Tietoja:

Pohditko omia kykyjäsi tai jaksamistasi epilepsiaa sairastavan lapsen vanhempana? Tunnetko tarvitsevasi käytännönläheistä tietoa ja lisää varmuutta omaan ja koko perheen pärjäämiseen?

Verkkotilaisuus on tarkoitettu vanhemmille, isovanhemmille ja lapsen muille läheisille aikuisille, jotka pohtivat lapsen epilepsiaan liittyviä kysymyksiä. Ilta tarjoaa arjessa hyödynnettävää tietoa ja vinkkejä sekä eväitä arjen kuorman hallintaan ja omaan jaksamiseen vanhempana.

Aiheisiin pureudutaan asiantuntijaluentojen ja keskustelun kautta. Omakohtaisia kokemuksia lapsen epilepsiasta, vanhemmuudesta ja arjen sujumisesta on kertomassa Epilepsialiiton vertaisohjaaja. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia tai kuulolle muutoin vaan.

Maksuttomaan tilaisuuteen ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautumislomakkeelle voit mielellään jättää myös ennakkokysymyksiä tai toivomiasi aiheita. Ennen tilaisuuden alkua saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset liittymään mukaan.

Lisätietoja: 
Palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Webinaarin ensimmäisessä osassa to 16.11. aiheena epilepsiaa sairastavan lapsen päivähoito ja koulunkäynti sekä epilepsian käsitteleminen niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Kumpaankin tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen webinaarin ensimmäiseen osaan 16.11.

Ilmoittaudu tästä