Liikettä & luontoa-kurssi

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

Osoite

Pajulahdentie 167

Tietoja:

Verkkotapaaminen ke 9.8. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso Pajulahdessa ke-pe 16.8.-18.8.

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu epilepsiaa sairastaville, työikäisille aikuisille. Kurssille voit osallistua yksin tai läheisen kanssa. Kurssi on suunnattu aikuisille. Jos olet kiinnostunut lapsiperheille suunnatusta kurssista, tutustu Meidän tiimi-perhekurssiin.    

Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssin tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja luottamusta pärjäämiseen pitkäaikaisen sairauden kanssa. Kurssin painopisteinä ovat vertaistuki ja oman hyvinvoinnin vahvistaminen. Kurssiohjelma painottuu toiminnallisuuteen. 

Hyödynnämme kurssilla ohjatun keskustelun ja asiantuntijatiedon lisäksi luontoa ja kaikille sopivaa liikunnallista ohjelmaa vertaistuen välineinä. Luonnon ja liikunnan myönteisiä vaikutuksia hyödyntämällä  saamme myös keinoja ja innostusta oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen kurssin jälkeen.

Ennen kurssia tapaamme verkossa yhteisen tutustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä.

Majoitus ja kustannukset
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssipaikka on esteetön. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä.

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan 11.6. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja Tanja Vihriälä-Määttä, tanja.vihriala-maatta@epilepsia.fi, p. 0400 954 830

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä