Luonnosta voimaa-kurssi nuorille aikuisille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

Osoite

Pajulahdentie 167

Tietoja:

Verkkotapaaminen ti 11.6. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso Pajulahdessa ma-ke 17.6.-19.6.

Kurssin kohderyhmä Kurssi on suunnattu alle 30-vuotiaille epilepsiaa sairastaville aikuisille. Kurssille voit hakea yksin tai läheisen kanssa. Kurssi painottuu toiminnallisuuteen ja se sopii kaikille luonnon helmassa viihtyville. 

Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssin tavoitteena on vahvistaa omia voimavaroja ja luottamusta pärjäämiseen pitkäaikaisen sairauden kanssa. Vertaistukea ja luonnon tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntämällä saamme uutta pontta omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. 

Kurssiohjelma rakentuu harjoituksista ja vertaiskeskusteluista sekä luonnossa liikkumisesta, tekemisestä ja rentoutumisesta. Luontoympäristön myönteisistä vaikutuksista ammennamme keinoja ja innostusta oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen myös kurssin jälkeen.

Ennen Pajulahden kurssijaksoa tapaamme verkossa yhteisen tutustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä.

Majoitus ja kustannukset
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia sekä sairastavalle että läheiselle. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Huomiothan kurssille hakiessasi oman tuen ja avun tarpeesi kurssin aikana. Kurssin henkilökuntaan ei kuulu avustajia. Jos tarvitset enemmän apua, avustajasi tai läheisesi on tervetullut kurssille mukaan. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 5.5. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja Aida Mikkola, aida.mikkola@epilepsia.fi, p. 050 512 6617

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä