Luovuus & voimavarat- kurssi 2, yli 60-vuotiaille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Imatran kylpylä

Osoite

Purjekuja 2

Tietoja:

Ma-to 27.5.-30.5. Imatran kylpylä

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu yli 60-vuotiaille epilepsiaa sairastaville. Kurssille voit hakeaa yksin tai läheisen kanssa. 
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssi soveltuu kaikille, jotka kaipaavat vertaistukea itsellä tai läheisellä todetun epilepsian kanssa elämiseen. Voimavaralähtöisellä kurssilla vahvistetaan omaa hyvinvointia luovuuden keinoin. Ikääntymiseen ja epilepsiaan liittyviä asioita pohditaan taidelähtöisten menetelmien herätteleminä, vertaiskeskustelujen kautta. Hyödynnämme monipuolisesti mm. taidetta, musiikkia ja kuvaa. Ohjelmaan mahtuu myös ulkoilua ja muuta mukavaa yhteistä ajanviettoa. Kurssin aikana kuulemme lisäksi psykologin luennon epilepsiasta ja mielen hyvinvoinnista. Mitään aiempaa kokemusta luovista toiminnoista et tarvitse, sillä kurssin pääpaino on itseilmaisussa ja ajatusten ja kokemusten vaihtamisessa.

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito, kurssin ohjelma sekä luoviin toimintoihin tarvittavat välineet ja materiaalit ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssipaikka on esteetön. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Huomiothan kurssille hakiessasi oman tuen ja avun tarpeesi kurssin aikana. Kurssin henkilökuntaan ei kuulu avustajia. Jos tarvitset enemmän apua, avustajasi tai läheisesi on tervetullut kurssille mukaan. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille

Hae mukaan viimeistään 7.4. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin jo hakuaikana tai pian sen päättymisen jälkeen. Lisätietoja kurssista palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Noudatamme kaikilla kursseilla Epilepsialiiton turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä