Meidän perhe -kurssi CSWS-epilepsiaa sairastaville lapsille perheineen

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Perhekurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Peurungan kylpylä

Osoite

Peurungantie 85

Tietoja:

Aloitus verkossa ma 19.6. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso ma-to 26.-29.6. Peurungan kylpylä

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa lapsen epilepsiaan liittyy jatkuva unenaikainen purkaustoiminta (CSWS-oireyhtymä).   
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssin tavoitteena on vahvistaa koko perheen myönteistä ja toiveikasta suhtautumista elämään harvinaisen sairauden kanssa. Kurssi tarjoaa voimavaroja, tietoa ja verkostoja, jotka vahvistavat arjessa selviytymistä ja lisäävät luottamusta tulevaan. Vanhempien ryhmissä jaetaan kokemuksia ja pohditaan yhdessä arjen haasteiden selättämistä. Lasten ohjatussa vertaistoiminnassa käsitellään epilepsiaa ikä- ja kehitystaso huomioiden, tutustutaan uusiin kavereihin ja saadaan onnistumisen kokemuksia kivan tekemisen parissa. Aikaa jää myös perheiden yhteiselle ajanvietolle. Kurssiin sisältyy myös asiantuntijan alustus lapsen epilepsiaan ja toimintakykyyn liittyvästä aiheesta.

Ennen kurssia tapaamme verkossa yhteisen tutustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelmaa ja käytäntöjä. 

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan 21.5. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista voi kysyä erityisasiantuntija Paula Sorjoselta, paula.sorjonen@epilepsia.fi, p. 040 9210976.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä