Minun polkuni- nuorten kurssi

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Lasten ja nuorten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Ylöjärvi

Osoite

Petäjäntie 137

Tietoja:

Minun polkuni-kurssi

Aloitus verkossa ti 20.6. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso ma-ke 7.-9.8. Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Ylöjärvi
Päätöstapaaminen verkossa ti 15.8. klo 17.30-19.00

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on suunnattu noin 15-20-vuotiaille, epilepsiaa sairastaville nuorille. 
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssin tarkoituksena on auttaa oman tilanteesi ja tulevaisuudensuunnitelmiesi jäsentämisessä. Kurssin tavoitteena on tukea sinua tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksiasi. Kurssi sopii sinulle, jota mietityttävät esimerkiksi epilepsian vaikutukset omaan elämään, ihmissuhteisiin, opintoihin, harrastamiseen tai asumiseen. Ammattilaisten ohjaamassa ryhmässä käsitellään osallistujille ajankohtaisia teemoja ja rakennetaan omaa polkua eteenpäin. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden epilepsiaan liittyvien asioiden käsittelyyn, uusiin kavereihin sekä rentoa yhteistä tekemistä. 

Ennen kurssia tapaamme verkossa yhteisen tustustumisen merkeissä ja käymme läpi kurssin ohjelman ja käytännöt. Lähijaksolle Koivupuistoon osallistuu kurssilaisten lisäksi Epilepsialiiton kurssityöntekijöitä ja vertaisohjaajia. Kurssin lähijakson jälkeen kokoonnumme vielä yhteiseen verkkotapaamiseen, jossa jutellaan kurssin jälkeisistä tunnelmista, pohditaan seuraavia askelia omalla polulla eteenpäin sekä saadaan asiatuntijatietoa oman arjen tueksi.  

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Majoitus tapahtuu 2-4 hlön huoneissa. Yöaikaan on tavoitettavissa työntekijä, jolta voi tarvittaessa pyytää apua. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan 21.5. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai  noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja Aida Mikkolalta, aida.mikkola@epilepsia.fi, p. 050 512 6617.
 
Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä