Tahdon yökylään-vertaistapaaminen perheille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Perhekurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Liikuntakeskus Pajulahti

Osoite

Pajulahdentie 167

Tietoja:

Aloitus verkossa to 24.11. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso to-la 1.-3.12. Liikuntakeskus Pajulahti

Kohderyhmä
Vertaistapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa on epilepsiaa sairastava, kouluikäinen lapsi.  

Tavoitteet ja ohjelma 
Vertaistapaamisen tavoitteena on vahvistaa koko perheen luottamusta epilepsian kanssa pärjäämiseen. Vertaistapaaminen tarjoaa eväitä vanhemmuuden sekä lapsen minäkuvan vahvistamiseen. Kaikkien perheenjäsenten, myös sisarusten kanssa käsitellään epilepsiaa ja sen herättämiä ajatuksia. Vanhempien ryhmissä jaetaan kokemuksia ja pohditaan yhdessä arjen haasteiden selättämistä. Lasten ohjatussa vertaistoiminnassa käsitellään epilepsiaa ikä- ja kehitystaso huomioiden, tutustutaan uusiin kavereihin ja saadaan onnistumisen kokemuksia kivan tekemisen parissa. Aikaa jää myös perheiden yhteiselle ajanvietolle, liikunnalle ja leikille. Vanhemmille tarjoutuu pieni hengähdystauko, kun järjestämme lapsille yhteisen yökyläilyn uusien kavereiden kanssa. Samalla lapsi saa kokemuksen yön yli pärjäämisestään ilman vanhempia. 

Ennen Pajulahden jaksoa tapaamme verkossa yhteisen tustustumisen merkeissä ja käymme läpi vertaistapaamisen ohjelmaa ja käytäntöjä. 

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Liikuntakeskus Pajulahti on esteetön. Vertastapaamisen ohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä.  

Hae mukaan 
Hae mukaan 31.10. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja yhteisövalmentaja Tanja Vihriälä-Määtältä, tanja.vihriala-maatta@epilepsia.fi, p. 0400 954 830.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä