Vanhemmuuden verstas 1 – verkkoryhmä

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkoryhmä (Teams)

Tietoja:

Verkkoryhmä sisältää neljä tapaamiskertaa keskiviikko-iltaisin 13.3.-3.4. klo 17.30-19.00

Kohderyhmä

Ryhmä on suunnattu alle 12-vuotiaiden, epilepsiaa sairastavien lasten vanhemmille. Ryhmään voivat hakea myös isovanhemmat ja muut lapsen elämässä tärkeät aikuiset. Ryhmä on tarkoitettu tueksi tilanteisiin, joissa lapsen epilepsiadiagnoosi on koko perheelle vielä uusi asia.  

 
Tavoitteet ja sisältö
Ryhmästä saat luottamusta omaan, lapsen ja koko perheen pärjäämiseen epilepsian kanssa sekä vahvistusta omiin voimavaroihisi vanhempana. Ryhmä tarjoaa uuteen tilanteeseen tietoa, vertaistukea ja arjen vinkkejä. Lapsen epilepsiaan liittyvien asioiden lisäksi käsittelemme mm. vanhempien ja koko perheen jaksamista ja tuen mahdollisuuksia. Kuulet myös kokemustarinoita vanhemmilta, joilla on jo pidempi kokemus lapsen epilepsian kanssa elämisestä. Suunnittelemme ryhmän sisältöä osallistujien toiveiden pohjalta, joten kannattaa kirjoittaa jo hakulomakkeelle, minkälaiset asiat ovat perheessäsi ajankohtaisia ja mistä haluaisit kuulla tai keskustella lisää. Ennen ryhmän alkua saat postitse materiaalipaketin, jossa on sekä lapsille että aikuisille tietoa ja kokemustarinoita epilepsiasta ja sairauden kanssa selviytymisestä. 

Ryhmä on maksuton. Verkkotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä. 

Hae mukaan ryhmään

Hae mukaan viimeistään 25.2. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai pian sen päätyttyä. Lisätietoja ryhmästä palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalolta, vuokko.makitalo@epilepsia.fi tai p. 040 516 0022.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä