Vanhempien viikonloppu-kurssi

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Kyyhkylän hyvinvointikeidas, Mikkeli

Osoite

Kyyhkyläntie 6

Tietoja:

Verkkotapaaminen to 5.9. klo 17.30-19.00 
Lähijakso pe-su 13.9.-15.9. Kyyhkylän hyvinvointikeidas

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on suunnattu alle 12-vuotiaiden epilepsiaa sairastavien lasten vanhemmille. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vahvistusta voimavaroihinsa ja jaksamiseensa. Kurssi on tarkoitettu vain aikuisille. 

Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssilta saat vahvistusta omaan hyvinvointiisi, jaksamiseesi ja vanhemmuuteesi. Kurssilla keskustellaan vertaistuellisessa ryhmässä epilepsiaa sairastavan lapsen vanhemmuudesta ja kaikista niistä ajatuksista ja tunteista, joita lapsen sairaus herättää. Tilaa on arjen ilojen ja onnistumisten, mutta myös surun, huolien ja pelkojen jakamiselle. Aikaa jää myös rentotumiselle ja mukavalle yhteiselle ajanvietolle. Kotiin viemisiksi pakataan kassillinen toivoa ja eväitä sujuvampaan arkeen.

Majoitus ja kustannukset
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaavat Epilepsialiiton kurssityöntekijät. Huomiothan kurssille hakiessasi oman tuen ja avun tarpeesi kurssin aikana. Jos tarvitset enemmän apua, avustajasi tai läheisesi on tervetullut kurssille mukaan. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 1.8. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalolta vuokko.makitalo@epilepsia.fi tai p. 040 516 0022.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä