Varjosta valoon – Mielen hyvinvoinnin kurssi aikuisille ja läheisille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Anttolanhovi

Osoite

Hovintie 224

Tietoja:

Verkkotapaaminen ke 2.11. klo 17.30-19.00 (Teams)
Lähijakso to-la 10.-12.11. Anttolanhovi

Haluaisitko jutella epilepsian herättämista ajatuksista ja tunteista? Mietityttääkö epilepsian arvaamattomuus tai herättääkö sairaus huolia tai pelkoja? 

Vertaistuellisella mielen hyvinvoinnin teemakurssilla saat tukea omaan tilanteeseesi sekä tapaat muita epilepsiaa sairastavia. Kurssin tavoitteet ja sisältö:

  • Edistämme mielen levollisuutta paremman kehotietoisuuden ja läsnäolon avulla 
  • Etsimme uusia oivalluksia oman mielemme toiminnasta ja sen vaikutuksista toimintaamme
  • Pohdimme hyvien ihmissuhteiden merkitystä hyvinvoinnillemme 

Kurssi rakentuu alustuksista, harjoituksista ja yhteisestä kokemusten vaihtamisesta.  Kurssi tarjoa tietoa, oivalluksia ja työvälineitä, joita voit hyödyntää omassa arjessasi epilepsian kanssa.

Kurssin käynnistävässä verkkotapaamisessa tutustumme toisiimme, käymme kurssin käytännön asioita läpi ja orientoidumme kurssin teemaan. Verkkotapaamiseen voit osallistua helposti tietokoneella tai puhelimella. Lähijaksolla Anttolanhovissa on ryhmätyöskentelyn ohella mukavaa vapaa-ajan ohjelmaa.

Majoitus ja kustannukset  

Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssipaikka on esteetön. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan 6.10. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salminen, paula.salminen@epilepsia.fi, p. 050 574 2488.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä