Vierelläsi välittäen -kurssi 60+

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Backbyn kartano

Osoite

Bodomintie 37

Tietoja:

pe-su 6.-8.10.2023 Backbyn kartano, Espoo 

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu yli 60-vuotiaille vaikeaa epilepsiaa sairastaville henkilöille ja heidän läheisille. Osallistujalla voi olla mukanaan yksi läheinen, joka voi olla puoliso, aikuinen lapsi, ystävä tai muu läheinen. 

Vaikea epilepsia tarkoittaa tilaa, jossa asianmukaisesta lääkehoidosta huolimatta esiintyy merkittäviä arkielämää haittaavia epilepsiaan liittyviä oireita, kuten toistuvia kohtauksia, kognitiivisia tai käyttäytymisen ongelmia, kehityksen hidastumista tai hoidon haittavaikutuksia.
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Kurssilla pohditaan vaikean epilepsian ja ikääntymisen mukanaan tuomia huolia ja tunteita sekä saadaan tietoa yhteiskunnan palveluista ja tukimuodoista pitkäaikaissairaille. Yhdessä myös virkistytään vertaistuen ja luonnon äärellä. Kurssin ohjelma koostuu yhteisistä, ammattilaisen ohjaamista keskusteluista ja yhteisestä ajanvietosta vertaisten joukossa. Viikonlopun aikana myös läheiset saavat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.
 

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia sekä sairastavalle että läheiselle. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan 3.9. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista saa erityisasiantuntija Paula Sorjoselta, puh. 040 9210976, paula.sorjonen@epilepsia.fi

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä