Virtaa vertaisuudesta: DBS-kurssi

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Imatran kylpylä

Osoite

Purjekuja 2

Tietoja:

Verkkotapaamiset ti 14.3. ja ti 21.3. klo 17.30-19.30 (Teams)
Lähijakso pe-la 31.3.-1.4. Imatran kylpylä

Tapahtuman kohderyhmä
Vertaistuellinen kurssi on tarkoitettu aikuisille, joille on asennettu syväaivostimulaattori (DBS) epilepsian hoitoon. Mukaan voivat hakea myös henkilöt, joilla DBS-hoito on harkinnassa tai alkamassa lähitulevaisuudessa. Kurssille voi hakea mukaan yhdessä läheisen kanssa tai osallistua kurssille ilman läheistä. 
 
Tavoitteet ja ohjelma
Kurssi koostuu kahdesta verkkotapaamisesta ja lähijaksosta. Verkkotapaamisten jälkeen jälkeen ryhmä kokoontuu yhteiseen lähitapaamiseen Imatran kylpylään. Ohjatun vertaistukikeskustelun ja asiantuntijatiedon kautta kurssilla jäsennetään omaa kokemusta epilepsiasta ja sen hoidosta. Yhteinen, voimauttava tekeminen tuo näkökulmia ja voimia arkeen. Myös läheiset saavat vaihtaa ajatuksia toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Kurssiin sisältyy professori Jukka Peltolan alustus epilepsioista ja DBS-hoidosta. 

Majoitus ja kustannukset  
Lähijaksolla Imatran kylpylässä majoitus, täysihoito ja ohjelma ovat maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Tapahtumapaikka on esteetön. Majoitus tapahtuu pääosin 2hh huoneissa. Kurssilla ei ole yöaikaista avustusta. 

Hae mukaan
Tutustu kurssien valintakriteereihin ja hae mukaan 28.2. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Paula Sorjonen, paula.sorjonen@epilepsia.fi, p. 040 9210976.

Lisätietoa kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

 
 

 

Ilmoittaudu tästä