Voimaviikonloppu aikuisille, joilla epilepsiatilanne on heikentynyt

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Sokos Hotel Seurahuone, Lahti

Osoite

Aleksanterinkatu 14

Tietoja:

Kurssin aloitus verkossa ke 3.4. klo 17.30-19.00
Lähijakso 12.-14.4. Sokos Hotel Seurahuone, Lahti

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu aikuisille, joiden epilepsiatilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Kurssilla yhdistävänä tekijänä on omakohtainen kokemus siitä, miltä tuntuu elää arvaamattoman epilepsian kanssa. Kurssille voi hakea yksin tai yhdessä läheisen kanssa. Läheinen voi olla puoliso, aikuinen lapsi, sisarus, ystävä tai muu läheinen henkilö. 
 

Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Epilepsiatilanteen heikkeneminen voi olla henkinen takaisku sekä sairastavalle että läheisille. Kurssilla jaetaan aiheesta kokemuksia ja tunteita, voimaannutaan yhteisen tekemisen parissa ja luodaan uutta toivoa tulevaan vertaistuen keinoin. Kurssiohjelma sisältää vertaistuellista keskustelua sekä sairastaville että läheisille, virkistävää yhdessäoloa ja iloa arkeen. 
 

Majoitus ja kustannukset  
Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia sekä sairastavalle että läheiselle. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus tapahtuu 2hh huoneissa. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Huomiothan kurssille hakiessasi oman tuen ja avun tarpeesi kurssin aikana. Jos tarvitset enemmän apua, avustajasi tai läheisesi on tervetullut kurssille mukaan. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä. 

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 10.3. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista saa erityisasiantuntija Paula Sorjoselta, puh. 040 9210976, paula.sorjonen@epilepsia.fi

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

 

Ilmoittaudu tästä