Lapsen epilepsia: Tietoa, tukea ja tarinoita-webinaari vanhemmille, osa 1

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Aikuisten kurssi

Ajankohta

-

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Verkkotilaisuus

Tietoja:

Tuottavatko epilepsiaa sairastavan lapsen päivähoitoon tai koulunkäyntiin liittyvät asiat päänvaivaa? Tunnetko tarvitsevasi käytännönläheistä tietoa ja lisää varmuutta arjen sujumiseen?

Verkkotilaisuus on tarkoitettu vanhemmille, isovanhemmille ja lapsen muille läheisille aikuisille, jotka pohtivat lapsen epilepsiaan liittyviä kysymyksiä. Ilta tarjoaa arjessa hyödynnettävää tietoa ja vinkkejä lapsen päivähoidosta ja koulunkäynnistä ja epilepsiaan liittyvien asioiden käsittelystä niin lasten kuin aikuistenkin kanssa.

Aiheisiin pureudutaan asiantuntijaluentojen ja keskustelun kautta. Mukana on myös epilepsiaa sairastava nuori kertomassa omakohtaisia kokemuksia sairauden kanssa elämisestä. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia tai kuulolle muutoin vaan.

Maksuttomaan tilaisuuteen ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautumislomakkeelle voit mielellään jättää myös ennakkokysymyksiä aiheesta. Ennen tilaisuuden alkua saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset liittymään mukaan.

Lisätietoja: 
Palvelupäällikkö Vuokko Mäkitalo, vuokko.makitalo@epilepsia.fi, p. 040 516 0022.

Kaksiosaisen webinaarin toisessa osassa to 23.11. klo 17.00-19.00 teemoina ovat vanhempien jaksaminen ja koko perheen pärjääminen lapsen sairauden kanssa. Kumpaankin tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake webinaarin toiseen osaan.

Ilmoittaudu tästä