Kurssille hakeminen

Hae kurssille sähköisellä kurssihakemuksella. Linkin kurssihakemukseen löydät verkkosivuiltamme kurssikuvauksesta. Voit myös tilata hakemuksen Epilepsialiitosta ja palauttaa sen osoitteella Epilepsialiitto/Kurssit, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.

  • Hakemuksen liitteeksi ei tarvita lääkärin suositusta
  • Huomioithan, että kurssihakemus ei saa olla vuotta vanhempi

Osallistujien valinnassa otetaan huomioon

  • aiempi osallistuminen kurssille
  • tiedon ja tuen tarve
  • elämäntilanteen kuormittavuus ja
  • soveltuvuus ryhmätoimintaan.

Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille noin viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.

Kurssit ovat osallistujille maksuttomia. Kursseja rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista. Kurssin matkakulut osallistuja maksaa itse, paitsi jos sinulla on lääkärin suositus kurssille, jolloin voit hakea valtakunnallisen kurssin matkakuluihin ja ansionmenetykseen korvausta Kelasta.

Ota yhteyttä!

Vuokko Mäkitalo

Vastaan Epilepsialiiton kurssitoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Jani Takkunen

Kehitän ja tuen vapaaehtoistoimintaa sekä nuorten toimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.