Lasten ja nuorten kurssit

Olisiko kiva saada uusia kavereita? Mitä haluaisit tehdä porukalla tai mistä unelmoit? Kurssilla saat lisää tietoa epilepsiasta ja pääset tapaamaan muita epilepsiaa sairastavia, joilla on samanlaisia ajatuksia ja kokemuksia. Lapsille kurssit tarjoavat kokemuksen pärjäämisestä parin päivän ajan ilman vanhempia. Nuorten kursseilla pohditaan puolestaan omia vahvuuksia ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Verkkosivuiltamme löydät kuluvan vuoden kurssit. Vuoden 2023 kurssien tiedot päivitetään sivuille marraskuussa, ja tiedot löytyvät myös vuoden viimeisestä Epilepsialehdestä.

Ota yhteyttä!

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Paula Sorjonen

Toimin Epilepsialiiton erityisasiantuntijana ja vastuualueitani ovat harvinaiset ja vaikeat epilepsiat sekä kehittämistoiminta.

Anu Hämäläinen

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja liikuntatoimintaa, vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?