Vertaismentorointi

Vertaismentorin kanssa voit jutella vapaasti ja luottamuksella epilepsiaan liittyvistä ajatuksista, huolista ja peloista. Mentorointi on vertaistukea, joka voi auttaa jäsentämään omia ajatuksiasi tai tarjota tilanteeseesi uusia näkökumia. Toiminta on suunnattu epilepsiaa sairastaville aikuisille tai heidän läheisilleen. Vertaismentorit ovat kouluttamiamme vapaaehtoisia, joilla on pitkä, omakohtainen kokemus epilepsiasta. Mentorit toimivat vertaistehtävässään tavallisen ihmisen taidoin.

Mukaan toimintaan

Kartoitettuamme tilanteesi ja toiveesi, pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan vertaismentorin. Mentoroinnin toteutumisesta sovimme joustavasti tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Yhteyttä oman mentorin kanssa voit pitää tapaamisten merkeissä, etäyhteydellä tai puhelimitse.

Videot ja esitteet

YouTube-video

Vertaismentorointi

Kuvaus videosta: Videossa vertaismentorit kertovat, miksi he haluavat auttaa muita epilepsiaa sairastavia ja mikä on heidän tärkein oppinsa matkalta epilepsian kanssa.

YouTube-video

Vertaismentorointi on yhteinen matka

Kuvaus videosta: Videossa mentoripari kertoo heidän mentorisuhteestaan ja millaista on olla ollut mentori ja mentoroitava.

Ota yhteyttä

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan valtakunnalliseen epilepsianeuvontaluuriin sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Paula Salminen

Vastaan Epilepsialiitossa sosiaaliturva-asioista, neuvonnasta, kurssityöstä, edunvalvonnasta sekä kehittämistoiminnasta.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?