Meitä on muitakin – kokemustarinoita epilepsiasta

Uutinen

Tutustu uuteen kokemuskirjaseen!

Meitä on muitakin -kirjanen kertoo seitsemän henkilön tarinan siitä, miten eri tavoin epilepsia voi muuttaa elämää ja millaisia keinoja on tarjolla selviytymisen tueksi. Kaikki tarinansa jakaneet ovat Epilepsialiiton kouluttamia vertaisohjaajia ja toimivat erilaisissa vertaistehtävissä vapaaehtoisina.

Jokaisen vertaisen tarina on erilainen, mutta yhteistä kaikille tarinoille on kokemus vertaistuen merkityksestä. Kirjanen tuo esiin epilepsian monimuotoisuuden.

Toivomme, että muiden kokemukset antavat sinulle tukea omannäköisen polun rakentamiseen ja tuovat turvaa tulevaisuuden haaveille.

Lue Meitä on muitakin – kokemuksia elämästä epilepsian kanssa -kirjasta (pdf, linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Voit myös tilata kirjasen verkkokaupastamme (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Vertaistukea Epilepsialiitosta

Vertaistuki on tärkeä osa sopeutumista ja hyvää hoitoa. Epilepsian kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Vertaistuki on vapaaehtoista, luottamuksellista ja tasa-arvoista vuorovaikutusta, jonka pohjana on sama tai samankaltainen kokemus. Vertaisen kanssa voit jutella vapaasti ja luottamuksella epilepsiaan liittyvistä ajatuksista, huolista ja peloista, mutta myös tulevaisuuden toiveista ja haaveista.

Ota yhteyttä Epilepsialiittoon, jos kaipaat vertaistukea elämääsi.

Ota yhteyttä!

Aida Mikkola

Tuen vapaaehtoistoimintaa ja koordinoin vertaistukitoimintaa. Vastaan nuorten toiminnasta. 

Piritta Selin

Vastaan järjestötoiminnan kehittämisestä sekä valtakunnallisesta vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta. Toimin tietosuojavastaavana.

  • Kokemustarina
  • Vertaistuki
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää