Takaisin

Virpi Tarkiainen Epilepsialiiton toiminnanjohtajaksi

Uutiskuva

Virpi Tarkiainen Epilepsialiiton toiminnanjohtajaksi

05.06.2018

Epilepsialiiton hallitus valitsi kokouksessaan 4.6. järjestöpäällikkö, kasvatustieteen maisteri Virpi Tarkiaisen Epilepsialiiton uudeksi toiminnanjohtajaksi.

”Yhdessä rakennamme vahvaa, välittävää yhteisöä”, Tarkiainen korostaa.

Virpi Tarkiainen on työskennellyt Epilepsialiiton järjestöpäällikkönä vuodesta 2011 lähtien. Hänellä on laaja kokemus terveysalan järjestötyöstä. Hän on toiminut aiemmin Allergia- ja Astmaliitossa järjestöpäällikkönä sekä aluesihteerinä, Sosiaali- ja terveysturvan keskusliiton kehittämiskoordinaattorina sekä Vantaan allergia- ja astmayhdistyksen toiminnanjohtajana. Lisäksi hän on tehnyt terveydenhoitajana työtä sekä kunnallisella että yksityisellä puolella.

Epilepsialiitto jäsenyhdistyksineen ja sidosryhmineen muodostaa vahvan yhteisön, jossa epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä kokemustieto on keskiössä. Yhteisömme tarjoaa verratonta vertaisuutta, osallisuutta, tietoa ja asiantuntijuuttaan silloin kun epilepsia muuttaa elämänkulkua. On ilo saada työskennellä innostuneiden vapaaehtoisten, asiantuntevien ammattilaisten, sitoutuneiden luottamushenkilöiden ja Epilepsialiiton moninaisten sidosryhmien kanssa yhteistyössä.

”Otan uudet haasteet mielenkiinnolla vastaan, sillä elämme vahvaa murroskautta, mikä haastaa meitä potilasjärjestöjä arvioimaan nykyistä toimintaamme ja uudistumaan. Kehittämistyötä teemme tiiviisti yhdessä vapaaehtoisten, luottamushenkilöiden, sidosryhmiemme ja asiantuntijoiden kanssa sopivassa tahdissa, jottei kenenkään tarvitsisi kokea jäävänsä syrjään”, Tarkiainen sanoo.

Sivu on päivitetty 06.06.2018


Uutiskuva

Lue digilehti

Epilepsialehti julkaistaan myös kaikille avoimena digiversiona.

Kesänumeromme 3/2019 ilmestyi 10.6. Syksyn lehtemme julkaistaan 9.9. 

Lue digilehtemme:

Epilepsialehti 3/2019

Epilepsialehti 2/2019

Epilepsialehti 1/2019

Epilepsialehti 5/2018

Epilepsialehti 4/2018

Epilepsialehti 3/2018

Epilepsialehti 2/2018

Epilepsialehti 1/2018

Sivu on päivitetty 10.06.2019