Epilepsialehti

Epilepsialehti on jäsen- ja järjestölehti, jossa kuuluvat epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä ääni, tutkittu tieto sekä ajankohtaiset uutiset epilepsian hoidosta, kuntoutumisesta ja sosiaaliturvasta.

Epilepsialehdessä otamme osaa myös yhteiskunnalliseen keskusteluun ja nostamme rohkeasti esiin edunvalvonnan kysymyksiä sekä kohderyhmämme kokemuksia opiskelusta, työllistymisestä ja työelämästä.

Lisäksi lehtemme välittää epilepsiaa sairastaville ja heidän läheisilleen tietoa vertaistuen mahdollisuuksista sekä vinkkejä hyvinvointiin ja terveyteen.

Ammattilaisille lehti on väylä tutustua epilepsian kanssa elävien arkeen ja saada vinkkejä omaa työtä tukevista työkaluista ja materiaaleista. Kohderyhmämme oma ääni saa palstatilaa erityisesti Vertainen tavattavissa -juttusarjassa.

Anna palautetta lehdestä!

Kerro meille, mitä mieltä olet lehdestä. Kaikki saamamme palaute on meille arvokasta, sillä teemme lehteä lukijoita varten. Kehitämme lehteä palautteen pohjalta. Palautekyselyymme pääset tästä. Kiitos ajatuksistasi ja vastaamiseen käyttämästäsi ajasta!

Julkaisuajankohdat vuonna 2020

Epilepsialehti julkaistaan viisi kertaa vuodessa printtinä sekä kaikille avoimena, linkki- ja kuvarikastein vahvistettuna digilehtenä. Vuoden ensimmäisen numeron välissä ilmestyvät toivotut kurssiesitteemme.

Vuonna 2020 lehti ilmestyy 4.2., 6.4., 8.6., 14.9. ja 23.11.

Mediakortti 2020

Mediakortti 2021

Yhteystiedot

Päätoimittaja Virpi Tarkiainen
puh. 050 400 9191
virpi.tarkiainen@epilepsia.fi

Tilaukset ja osoitteenmuutokset

Järjestöassistentti Heli Lehtimäki
puh. (09) 3508 2358
epilepsialiitto@epilepsia.fi

Sivu on päivitetty 09.11.2020