Kansainvälinen epilepsiapäivä

 

 

 

Kansainvälistä epilepsiapäivää vietetään 13.2.2017 maailmanlaajuisesti teemalla YES I CAN - Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Järjestäjinä ovat kansainvälinen epilepsia-alan potilasjärjestö (IBE) ja epilepsia-alan tutkijajärjestö (ILAE) www.epilepsy.org.  Tänä vuonna uutta on taiteen keinojen hyödyntäminen kampanjoinnissa  ja  epilepsiaa sairastavien sekä heidän läheistensä innostaminen mukaan epilepsian näkyväksi tekemiseen. Teemaan liittyy myös vaikuttamistyötä Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja EU:ssa.

Puheenjohtaja Tapani Töllin tervehdys :
Kansainvälinen epilepsiapäivä lähestyy. Epilepsialiiton puheenjohtaja Tapani Tölli toivoo, että mahdollisimman moni ihminen osallistuisi päivän toteuttamiseen! Tule mukaan

 

Epilepsialiitto julkistaa Kansainvälisen epilepsiapäivän kynnyksellä
Neljä teesiä epilepsiasta

 

 

 

 

Tapahtumia

Kansainvälisen epilepsiapäivän tiedotteet

Rosa - äiti ja vaikuttaja Milanosta

Sofi ja vapaaehtoistyö

Juha ja unelmat

Merihevonen ja epilepsia: Campi-video

 

Hannen tarina - rohkeasti eteen päin. Tarjoamme suoran keskusteluohjelman verkossa epilepsia.fi> ajankohtaista maanantaina 13.2. klo 18-18.45.
Ohjelman päähenkillö on psykologiaa opiskeleva Hanne Auvinen, joka sairastaa epilepsiaa. Asiantuntijoina ovat neurologian erikoislääkäri Salla Lamusuo, lasten neurologian erikoislääkäri Liisa Metsähonkala ja sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salminen. Toimittaja Mikko Kekäläinen juontaa ja kyselee. Nauhoite ohjelmasta jää epilepsia.fi -sivuille.

Katso ohjelma

 

Seuraa sivuja:
epilepsia.fi
facebook.com/villiavirtaa
#yesican
#epilepsyday
@intepilepsyday

Instagram,com/epilepsalliitto/
Twitter @Epilepsialiitto
www.ibe-epilepsy.org

Sivu on päivitetty 13.02.2017